songket

source: google




source: qippy
paling heart dengan persalinan pengantin ini. die pakai songket kan?

so guys..
please tell me, should the bride & groom wear songket for traditional theme?
ade option lain tak selain songket eh?
atau ade tak songket yang tak panas?
haha.
please give me good advice ya.
thanks guys!!

xoxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments :

Fifi Rahmat said...

uik. neh ada ape2 ke asek update bab kawen je neh. aha. i smell something fishy hereeeee. jeng jeng jeng. ok i kasi pandangan. sbnrnye, thn lepas i ade ke wedding kwn i. honestly... itu kali pertama i berangan nak kahwin mcm tu. dia buat majlis kat rumah je. biasa-biasa. tapi pakaian si pengantin tu, alamakkk yunk. sumpah i rasa teruja nak kahwin terus time tu. haha. baju pengantin theme middle east, grrr. sangat cantik. tambah pulak muka dia mcm arab, dan mata bulat. serius sangat kena dengan diri dia. instead wearing a crown, dia pkai headband yang sangkut kat dahi tu, terjuntai but in a nice, simple and perfect way. fuh. mcm essay je jwpan i kan? oke. bye.

Reen Tart Nenas said...

saye pakai songket masa majlis sanding di pahang! suka sgt, coz x ramai org nak pakai dah skang :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ada songket yg xpanas weh..tapi yg mahal la..kalau bj pgntin sewa xtaw la ada ka x..huhu..u tempah la snang..=)

elymzz said...

nak lawa dan cantik...kenalah tahan panas....
semalam baru cerita dengan minah sorang ni...
dah kuar pasal songket...
songket memang cantik...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Fifi Rahmat:
tettetteeennneettt! ahaha. i bagi u A la kan. penat u karang. thanks for the opinion dear. mesti perfect kan wedding die? =)

Reen Tart Nenas:
panas tak kak? akak tempah ke sewa ye?

SyAfaWaNi ♥‿♥:
hahaha. tau takpe. bajet weh bajet. takde sape nak sponsor ni ha. ehehe.

elymzz:
eleh k ely yang bace blog kite lambat. ehehe. panas nanti mekap cair. haha.

elymzz said...

hahahaaaaa.....
tukar mata uwang indonesia...
kayo makcik...hahaaaa

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

elymzz:
cheit.. tu kaya kat indon je. balik m'sia bankrupsi balik. T.T