day 3: first love

quotation:
"one could fall in love many times during the course of a lifetime,
but the first rush of love always holds a special place in our hearts."

cinta pertama saya? hahaha. oleh kerana saya tidak dibenarkan bercinta sebelum tamatnya sesi persekolahan yang normal, normal tu maksudnye dari tadika sampai SPM, maka saya tidak berani jatuh cinta secara serius. serius sampai madly in love ke hape tu takde dalam kamus idup lah kirenye. jangan main gila. kang kantoi nahas beb! first couple pun sebab terpengaruh dengan kawan. pengaruh rakan sebaya gitu! haha. maknenye, first couple saya tu untuk ade-ade je lah. so nanti takde lah rase kolot sangat kan. eceeehh.

kawan saya pernah cakap; first couple tak semestinya first love weh!

anda setuju?
saya pun tak tau.
pada saya first love tu bila kite betul-betul jatuh cinta dengan si dia.
saya kira first love saya terjadi selepas SPM boleh tak?


definisi first love anda macammane?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments :

| RoziAhmad | said...

ye betul..
1st couple bukan 1st love..

1st love saya masa umur 14tahun. caye tak? hahaha

farahfatihah said...

my 1st love was in from 2...n he was in form 5....after 3 years we broke up coz i found another love hahahaha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

| RoziAhmad |:
wah.. ade orang agree la. amboi, time tu da baligh ke belum? ekehkehkeh. so yang terbaru ni third love la eh?

farahfatihah:
terhangat di pasaran la time tu ye kak. hot stuff gitu. ehehe.