day 13 : a picture of where you want to honeymoon

tapi kenapa 'a picture' eh?
sebab kalau part honeymoon, saya nak pergi banyak tempat.
eceeeehhh, macam banyak duit.

kalau saya sempat kumpul duit yang banyak.
dan boleh dibazirkan sampai boleh bercuti ke oversea.
i would like to go to paris.
nak pegi ukur tinggi Eiffel Tower yaw!

tapi kalau duit tu tak berapa nak ade,
kite pergi tempat yang ade air jernih macam ni:
kalau tak dapat pulau sipadan,
kat krabi pun boleh.
haha.
kan air asia selalu ade promotion.
just go for it je lah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

Plankton Seksii said...

g mekah yok hehehehe

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hulamakkkk...destinasi yg i kempunan beb..apakah destinasi pon perlu nak sama jugak ni?? haha..nak kena p sama2 lettew..~ cewwah! haha

farahfatihah said...

paris the best ever..city of love!! kalau ada duit jgn tak pergi tau even sekali je..kena g..best woooo

Anonymous said...

hahahahaaa...parit depan rumah pun..air nya jernih...
tak caya cepat gi tengok air parit...huhuuuu

Nadya Zahid said...

bestnye gbr yg no 2 tu..huhuhu :)
cam tenang je tgk..tu kat pulau sipadan ke?
cantekkkkkkkkkkkk!!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Plankton Seksii:
Mekah dah pernah pegi. tapi rindu nak ke sana lagi. insyaALLAH, kalau ada rezeki lagi.

SyAfaWaNi ♥‿♥:
hahaha. jom u. u ajak pali. i ajak topiq. so u kena kawen cepat sikit. nanti boleh jalan same-same. ehehe. baru meriah gitu.
agree?

farahfatihah:
yes sis.. tengah berusaha ni. ehehe.

Anonymous:
ala.. parit depan tu dah bosan lah. bukan ade ape pun. ikan pun terbantut.

Nadya Zahid:
a.ah sis. kat sipadan. google je tu. cantik kan? geram okeh.