Photos by Ahmad Fairus : Enjoy Free Outdoor with AHMAD FAIRUS .. everyone can get the chances!!

STICKY POST ALERT:
please scroll down for latest entry but please read this entry first and CLICK!

ehem.. mari dekat. mari rapat.
anda mahu benda percuma? 
anda perlu cuba dan anda pun boleh dapat.
believe me!!
ehem.. tapi perlu bersaing sikitla.
sebab contest ini terbuka kepada bloggers dan facebookers.

without further ado..
saya dengan besar hati mempersembahkan barang baik punyeee...
tadddaaaaaaaaaaaaaaaa~


 ha tengok tu.. sape mao bagi kite free outdoor?
yea betul kawan-kawan.
nama mr budiman ni mr ahmad fairus.
sape tak tau die ni sape? meh sini saya nak kabo..
mr ahmad fairus merupakan salah seorang ahli dalam clickcouture family in which dalam family clickcouture tu ade mukhriz latif & udey ismail from MU photography. pastu ade fauzi naseer from Manggis Production. dan ramai lagi la photographers yang hebat-hebat kebabom ni. maksudnya kat sini, mr ahmad fairus ni antara barisan para jurufoto yang mempunyai idea creative tahap marvelous. undeniable kot!! tak percaya ke? nah amik ni satu bukti:
mr ahmad fairus ni juga berpengalaman orangnya. sebab beliau dah lebih tujuh tahun berkecimpung dalam bidang ni. fuh.. dah lama la tuh. orang tua-tua kata, jauh perjalanan luas pemandangan. tujuh tahun sebagai photographer, saya pasti mr ahmad fairus ni dah kumpul banyak pengalaman dan pastinya ilmu penuh di dada punya. ehehe. sebab tu banyak gambar yang dihasilkan oleh beliau mempunyai keunikan tersendiri.
antara lima gambar terbaik mr ahmad fairus adalah:
pre-wedding yang romantik tanpa perlu berpegang tangan. brilliant idea!!

tidak perlu cermin besar untuk membiaskan kecantikan pengantin. kreatif kan?

gambar empat dalam satu. dari satu gambar kite boleh tengok kasut, bunga tangan, inai dan sebahagian baju pengantin. jimat!!

unik kan?

funny. unique. beautiful moment.

dan lagi satu gambar extra. haha. sebab dah cantik. so kena jugakla letak.
pada anda mungkin biase je. but for me, couple ni nampak sweet. 
sengih dorang tu tak lebih tak kurang. just nice!!
kome ingat senang ke nak snap pic orang tengah sengih?
sekali salah snap.. hasilnya tak marvelous tahu?
additional info: 
mr ahmad fairus adalah husband kepada owner rumah kebaya malaysia.
untuk skodeng lagi gambar menarik sila tekan sini.
jom ah join contest ni ramai-ramai. syarat die kacang goreng je. meh klik sini untuk tengok syarat contest.
cepat grab this chance sebelum terlambat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

35 comments :

Sophie Al-yahya said...

waaaaaaaa....cantik2nyaaaa gambar yang encik ni amek..

ni yg mula berangan ni..hekhek..

Sophie Al-yahya said...

ohya takde shoutbox ke kat blog ni?
nak bagitahu yg blog kamu ni comel sgt ehh..

ElyaElmo said...

goodluck dear!!!! menang k....insyaAllah :)

Mr. Swift said...

Ohhh seriously? Macam best. :)

Btw polo anda sebab comel semacam je blog ni. :)



Psst! : Okay Mamak Mu Jahat! AIK?
Psst! : Dunia Kawan? Ada ke yang lebih baik dari yang terbaik?!
Psst! : YA! Memang Saya Ada Skandal Affair Dengan Isteri Rosyam Nor Pun!

Imran nyambek said...

nice weyh

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Sophie Al-yahya:
ahaha.. haip!! berangan jangan sampai jerawat tumbuh tau.

ehem.. kite takde shoutbox la. da buang. blog kamu pun comel juga. kemas je. suka tau!!

ElyaElmo:
ehehe.. menang ke? aminnnnnn!!! =)

Mr. Swift:
yeah.. ini bukan main-main. ini serius!

Imran nyambek:
really nice! cepat join skali.

dafFodiLs (",) said...

wahh kamu joinkah sis??gd luck hehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

menarik la pic2 dier.....

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

dafFodiLs (",):
ehehe.. tolong ah klik link tu byk2 kali. kalo tak i tak brape nak luck la u.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
yeay.. p la survey kat RKM kak. mane tau dpt baju skali ngan photographer.

Senorita Nadira said...

wak..blog awak sgt comel..awk cari kat mne ek gmbar2 anime gals yg kat sebelah kanan tu.. n your prof pic too.. dah lame dah cari gmbar comel ni tp xjumpe huhu..

fyna said...

omg! sweetnye gambar semua!

kun said...

huuu... best kowt gamba die!

--> kite tumpang nyibuk ek. <--

[^ _ ^]

Renee Meow said...

gudluck dear.. i malas da nak masuk contest2 ni..susah tul nak menang..huhu.. T_T


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Redbloodsnow said...

EEE LAWA ARR PICS YG DIA AMBIK. SYG NYERRR DIA X DOK KUCHING :(

mizzunderstood said...

sweetnye gambar2 2...sgt sukeee....
goodluck yea dear..i will support u! ;)

btw..i da lnik & follow u.. =)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Senorita Nadira:
sorry dear. pic comel2 tu semua kite cilok dari kawan kite la..

fyna:
yeay.. memang sanga sweet sampai hati i pun cair dah ni. please klik the link secara banyak boleh?

kun:
ehehehe.. boleh2. sila kan la sibuk-sibuk kat sini.

Renee Meow:
ehehehe. belom cube belom tahu sis. mane tau ade rezeki yang ini. kite ni pun rase macam takde harapan la kan. saje je cube. hikhikhik.

Redbloodsnow:
ala sis fly ke sini la. kalo menang nanti ambil pic pre-wedd sekitar kL gitu.

mizzunderstood:
yeay.. hugs ketat-ketat la camni. thanks for supporting me. =) nnt i link u ya.

Heidi Shafiq said...

menarik.. :D

Senorita Nadira said...

haha..yeke..wokeh2 nnti sye carik n cilok dari page org laen lah hehe^^

arina_aris said...

bila nak kawen?siapa u snanye eh?dlu u pnh komen kt my blog y kte classmate dr form 1 kt tigs

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Heidi Shafiq:
sangat menarik hati. try la..

Senorita Nadira:
a.ah ye dear. sorry tak leh tolong la plak. hehe.

arina_aris:
bila sampai seru saya akan kawen.. insyaAllah. yups.. kite satu kelas dulu.

Sophie Al-yahya said...

sini xde shoutbox ke? huhu..

amacam..widget tu? =)

Sophie Al-yahya said...

halu..

nak tambah widget outbrain tu, bila dah daftar tu kan, nanti kena amek code dia.

copy paste dlm blog.

mula2 gi kat design> page element> add gadget> html.

copy code yg dpt kat website tu then paste kat ruangan html kat page element.huhu..faham x?

sue. said...

hello my new darling...

<3,
sue

Cik Faeezan said...

dear.kamu ditag utk join my contest
http://faeezan.blogspot.com/2011/02/contest-saya-mahu-bergaya.html

Cik Faeezan said...

xpe dear.u just pick pic ade bradik,or mmber u. keyh :)

Renee Meow said...

gudluck dear..! ;)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

bidadarihijau said...

sangat ske tengok sume gambar2 ni!!

ielamorry.om said...

oshinz masuk contest? good luck okay!

cantik2 la gambar tu sume @_@

Faa Niza said...

eh, macam mana pengantin msuk dalam terowong tuhh hehe ;) comel gilerrr

LittleSunshine said...

gud luck..nice entry wat...hehehhe..
liza pun join gak =)..

yg pasti AF mmg best

swit honey said...

woaa cantek picas af ni.. gud lak oshin ;-)

Imzainieyzulkipli said...

smart gilak pic pengantin laki gayut kt tiang tue!

~ NANA ~ said...

fairus amek mmg class! hehe

gud luck okey

eykameow said...

cantik gila gmbar2 dia. perghhh.. huhu goodlucK!

yangyuyu said...

tahniah sebab menang...af tu my sifu tau:P