day 14 : your first celebrity crush

first celebrity crush eh?
oh man.. sape eh.
ini problemo betul lah.
saya kan jenis pelupa. so saya macam dah tak ingat. dan saya rasa mungkin selebriti ni kot:

ha.. kenal tak siapa ni?
his name is takuya kimura.
dulu saya jenis yang suka layan cerita jepun, chinese and korea.
mula-mula saya ternampak die kat cerita-long vacation.
dan sekarang saya dah terlupa gile macammane jalan cerita long vacation tu.
haha. forgive me.

hensem kan?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments :

♥SuHiLaRy♥ said...

same kiter! heart takuya juge =)

K.I.N.A said...

hensem gileee!!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

♥SuHiLaRy♥:
yeszzaaaa!!! walaupun die kerempeng.

K.I.N.A:
fuh.. gile pun tak hensem macam ni kan?