day 24 : the month you were happiest this year and why

tahun ni belum ada lagi bulan yang saya gembira.
nak gembira macammane weh, kalau thesis tak siap lagi?
stressful macam tahap lagi sikit nak sewel.

so nasihat saya kepada sesiapa yang nak buat master, dan anda memilih untuk buat coursework & thesis tu. amik kelas Research Methodology atau Academic Writing awal-awal. sile ambil course yang berkaitan dengan penulisan proposal anda seawal mungkin. pastu terus pergi jumpe potential supervisor dan consult sama supervisor itu.

eh, dah lari tajuk plak.
haha.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

nak sarankan xpayah smbung terus bole? hik3

Reen Tart Nenas said...

my husband kata, kasi die baby dulu, then baru boleh sambung belajar :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
hahaha. saranan tu tak bagus untuk kesihatan weh.

saya bantah Yang Arif! *eh tetibe*

Reen Tart Nenas:
hehehe. nanti baby pun pandai tolong mummy die buat assignment.