day 16 : a song that reminds you of a best friend

masa sekolah dulu kan.. saya ada satu kawan baik.
die ni memang suka layan lagu jiwang-jiwang tahap membuai jiwa.
lagi parah bila die tengah putus cinta.
habis semua lagu jiwang die layan.
pastu yang kesiannya.. kawan baik saya ni suka request kawan saya lagi sorang nyanyi.
so sambil main kad uno tu atau daun terup tu kan..
kawan saya yang jadi tukang nyanyi tu pun nyanyilah as per request.
macam radio rosak. haha. kesian tau.
saya cube tolong dengar je.
padahal dah tak sanggup dah.
takpelah. demi kawan.
saya pasrah oh.
tadah je lah telinga.
dan lagu yang menduduki carta tertinggi time tu adalah 
lagu dari tomok dengan geng die tu.

alamak.. sape eh name geng die tu?
new emm new boyz ke ape tu kan?
lagu sejarah mungkin berulang gitu.
ha eloklah.. kawan baik saya tu pun minat giler ngan subjek sejarah.
so matching la lagu ni dengan die kan?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments :

Anisa Hang Tuah said...

hehe.igt lagi mase mamat ni baru up dgn lagu sejarah mungkin berulang..rambut belah tengah..berkilat jee
hahaa

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

kahkahkah...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Anisa Hang Tuah:
hahaha. kan? macam, adoi korang ni tak g grooming ke? sekarang die dah bertukar!!!

SyAfaWaNi ♥‿♥:
eh nape u gelak weh?

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

sebab teringat zaman dia dulu2 la..sume org minat gila kat dia..xbole kutuk skit pon..tp i tak jugak suka..ngee:P

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
i tak minat okeh. tolonglah. bukan taste i la nak layan lagu jiwang karat sepuluh kilo camni. pening.