day 18 : your zodiac sign & if you think it fits your personality

ini zodiac sign saya.
but then, saya dah lama gile tak baca pasal horoskop ni ha.
sebabnya:
walau seseorang itu tidak membenarkan apa yang dibaca, solatnya tetap tidak diterima selama 40 hari dan jika membaca serta membenarkan pula ramalan itu, maka orang itu dikatakan kufur kepada ajaran Muhammad-sumber
so kalau perihal personaliti mengikut bulan kelahiran,
saya lebih suka refer pada kajian yang telah dijalankan oleh
Dato' Dr. Fadzilah Kamsah.
* Sangat setia dan pemurah.
* Bersifat patriotik.
* Sikap kurang sabar dan tergesa-gesa.
* Cepat marah.
* Perangai yang mudah berubah-ubah.
* Benci pada kongkongan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

tapi kalau mengikut kajian dia tu..memang i rasa byk yang tepat jugak..dengan diri i la..dengan org len i dunno..huhu

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
same ah. part patriotik tu yang tak tahan. patutlah i suka bahasa malaysia sangat. patriotik kan? takkan melayu hilang di dunia. hahaha.