day 30 : a pic from last year and a pic from now

how have you changed in the last year?

untuk last task ni saya main ngelat sikit la eh. well.. tahun ni saya macam takde lagi snap gambar sorang-sorang kot. relax ah.. baru bulan tiga kan. ape ke gelabah sangat nak snap pictures banyak-banyak. saya bukan artis. ehehe. time chinese new year aritu pun amik pic secara berjemaah. macam style family photo gitu. but then fikir balik macam malas nak  upload kat blog. gambar family tu macam sesuatu yang privacy. takkan nak publish kat sini. its not for public kot.

oleh yang demikian,
saya korek-korek balik entri 2009 saya.
dan upload semula gambar ini:
haha.. posing merpati dua sejoli gitu.

dan pic lagi satu ni:
ini posing tak ready namenye. hihi.
pic ni diambil masa dah nak dekat ujung-ujung 2010.
so cincai-cincai, ni kire macam pic yang latest la.

emm.. daripada dua gambar ni terbukti saya tak banyak berubah.
still lagi macam tu. badan tak naik. tinggi pun tak meningkat. muka tetap comot.
masih tetap dengan lelaki yang sama. alhamdulillah.
dan takde ape perubahan sangatlah senang cakap.
haha.

ade tiga task tertinggal. hehe. mengelat betul kan?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

takkan lupa gambaq first tuuuuuuuu...pullman putrajaya menjadi saksinyaaaaa...hahahahaha

::FAIZ FARISH:: said...

nice picture

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
hahaha.. sejarah hitam okeh. malu giler kot. ni pendrive punye pasallah. terkujat tros. nasib baik muke tak biru.

::FAIZ FARISH:::
thanks!! =)

Ms. Fiena said...

dan masih tetap dengan lelaki yg sama.. i likeeee

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Ms. Fiena:
hehehe.. so do i. hati tetap pada yang itu.