day 6 : a song that makes you cry

hish.. dengar lagu pun boleh meleleh air mata?
biar betik weh.
tak cool kan?
tak rock oh.
hehe.

well uols, saya ni memang sejak dolu kala kurang nak dengar lagu tangkap lentok.
bukan tak nak dengar. tapi mengantuk. serius cakap tak minat.
kalau lagu tu tak best. confirm tido.
so macam sangat tak updated gitu.

tapi lagu ost lagenda budak setan ni saya layan.
lagu ni memang kena sangatlah dengan filem tu.
walaupun filem die tak berapa nak best. hehe.

lagu ni ade dua versi.
satu versi perempuan which is filianti vlee punye suara.
yang versi lelaki pulak dinyanyikan oleh gio.
tapi saya lagi prefer yang versi perempuan punye. sebab lagi menusuk qalbu.
sebab macam kesian sikitlah bile dengar perempuan ni nyanyi.


lagu ni pun saya layan lepas die jadi soundtrack filem lagenda budak setan tu lah.
kalau tak, confirm takde dalam winamp saya.
thehehe.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments :

eidA said...

a'a..lagu tu memang besh...lyn dr KL sampai kg halaman..hee

aTy _faRed~ said...

lagu ni memang layan... ai pon suker kan lagu ni...:)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

eidA:
hahaha.. berapa jauh kampung u dengan kL eh? wondering ni.

aTy _faRed~:
yeay.. kite pun tau. feeling sangat. hehe.