day 8 : opinion on my body & how comfortable you are about it

whoaaa.. kakak JLo punye body sangat mantap.
mantap sebab takde babat. ehehe.
eh tapi hari ini bukan kite nak cakap pasal body orang lain.
kite kena cakap pasal body kite.
 
frankly speaking, saya sangat selesa dengan bentuk badan saya.
walau pun sekeping macam papan.
walau pun ade tulang bonjol-bonjol.
walau pun ade urat timbul-timbul.
wah.. macam hebat ade urat timbul-timbul kan?
ha.. jangan main-main. ini tulang besi urat dawai.
mari dekat mari rapat kalau nak kena siku lipat.
eceeehhh. saya gurau je.
jangan ah nak kagum sangat. urat timbul sebab takde daging yang nak cover.
ha ha ha.
 
tapi tu semua tak penting, as long as saya sihat.
as long as takde penyakit singgah.
i am happy with my body.
sebab saya boleh makan seenaknya.
alhamdulillah.
 
tapi kan, kalau boleh saya nak naikkan berat.
penat makan dah ni.
eh, out of topic plak.
hihihi.
till then, take care guys~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

farahfatihah said...

jom g gathering bawak buah hati skali heheh sape kata xda yg kenal kamu? huhu

Nadya Zahid said...

Oshin, i ade award nak bg u..feel free to drop by my blog and check it out babe :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

haha..u kena duduk ngn i..asik nak mkn ja..mesti u pon ikot mkn..tp kang i gemok..u naik sikit ja..hihi..apapon tlg gigih mkn kt umah tu eh..baru berat naik sket..

Reen Tart Nenas said...

owh, tgk badan saye lepas kawen, mmg dasyat. babat telah memenuhi :p hehehe

Renee Meow said...

wah ni mesti jenis maintain slim kalau makan pape pun... *jealous* ;p

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

farahfatihah:
hihihi.. cannot la sis. en.pakwe tak available on dat day. T.T tak boleh ah nak laga pipi dengan kamu.

Nadya Zahid:
thanks dear. da pegi kutip. ehehe.

SyAfaWaNi ♥‿♥:
dah turun balik ah u. adoilah. keciwa wa wa waaaaaaarggghhh. cacing ni banyak sangat lah kot. tak gemuk2 pun.

Reen Tart Nenas:
tu ah.. my sis selalu cakap, kalau lepas kawen mesti akan gemuk. haha. dalam hati dah takut.

Renee Meow:
a.ah la sis. penat makan. makan ayam sampai dah bosan. tak tau lah ape kena ngan badan ni.