satu-satunya wanita

korang confirm pernah dengar lagu rihanna kan?
ala yang tajuk die 'only girl' tu.
yang video die macam eewww euuuwwww perempuan ni kenapa macam tak mampu nak beli baju eh?
haha..

dan lagu rihanna ni ade versi lelaki kan?
yang lirik die more sopan santun.
pastu macam lelaki ni sangat menghargai giler si wanita yang dicintai tu.
wah.. so sweetttt~
first time saya dengar lagu yang versi lelaki tu masa dalam kereta en. pakwe.
pastu i was like 'eh, lelaki yang nyanyi? ni lagu si rihanna tu kan?'
die pun macam takde perasaan just cakap 'a.ah'
hish.. pakwe sape lah ni? [-_-"]
nevermind. nevermind.


haha.. lirik die mencha-irkan hati.

dan ini lagi satu yang lebih kreatif:
giler ah.. die boleh buat macam-macam bunyi. fuhh!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments :

farahfatihah said...

hoho mmg kreatip yg bawah tu

Syima Syaz said...

dear...lagu girl ni boleh jadi wedding song...thanks dear....

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

farahfatihah:
kan? tabik spring toink toink ah kat mamat tu.

Syima Syaz:
a'ah.. tak pun buat untuk video nikah. pergh.. cair terus!