eh menang?!!!!

 sumber: [link]

ehem ehem ehem!!! pertama sekali, saya nak berterima kasih kepada kamu, kamu dan kamu sebab sudi tolong tolong komen dan klik link ke page mr ahmad fairus. kalau ada yang tolong klik setiap kali kamu singgah blog ni, terima kasih sangat-sangat. kerana dengan kerajinan kamu, kamu dan kamu itu membantu saya untuk tersenarai dalam list pemenang kepada contest yang saya join sampai akhir bulan tiga tempoh hari. kepada yang terlupa contest ape tu sila click link ini. thanks a lot guys~ =) alhamdulillah.

kepada mr ahmad fairus.. terima kasih yang tak terhingga sebab pilih saya sebagai pemenang. walaupun saya ni tak berapa nak ade ciri-ciri bakal pengantin atau ciri-ciri bloggers famous. thankssssss sangatttttt!!! hehehe. 

tahu benda ni pun sebab tengok kat blog sis kina. kalau tak memang tak tahulah sebab senarai yang berkaitan wedding macam photographers, fashion designers tu semua saya dah pindahkan ke love links. sebelum ni pun sis yuyuyang yang ucap tahniah sebab menang. tapi tahu je la yang saya ni jenis blur amat sangat. so pada awalnya saya bajet maybe sis yuyuyang salah komen kot. sambil dalam hati cakap: mane ade saya menang? mane ade saya menang? saya cume join contest je, tapi saya bukan pemenanglah. haha. pastu terus ignore komen tu. sengal betullah saya ni. dasar minah blur. hish.

adakah ini petanda rezeki nak kahwin ke?

atau petunjuk Allah supaya en. pakwe kena kahwin dengan saya cepat-cepat?

atau.. emm atau ape eh?

hahaha.

apekah?! geli tak? geli tak?

okeh fine. only GOD knows what is best for us.

tapi saya kena bagi idea yang unik untuk photoshoot tu nanti. idea yang belum ada kat malaysia. emmmpphhh?! guys, please give me a brilliant and feasible idea ya. plissss! thanks ya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments :

~ NANA ~ said...

congratz dear!!!

*jeles*

hihi

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

congrat sis! hahaha..wehh xcukup nak pk idea tesis kott..da kena pk idea photoshoot..ekeke..tapi yg pasti mana lebih menarik?haha..taw dah jawapan dia apa..

ok bai!

hahaha

Ainee Cumi said...

wahh!! TAhniah sayang.. tahniah tahniah tahniah. Ni semua sebab keramahan oshin ni.. Alhamdulillah rezeki u tu

LORD ZARA 札拉 said...

Congrats dear!
:)

Share sini sikit~
XD

K.I.N.A said...

entry u mmg best..u deserve for it!tahniah..jom kite cari theme unik itu..haha..unik la sgt kn..;)

miss puteri said...

tahniah dear!!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

~ NANA ~:
hihihi.. thanks dear. takpe, takpe. nanti kalau ade contest lain, nana join ya? mane tau ade rezeki kan? =)

SyAfaWaNi ♥‿♥:
hahaha. u ni lagi mau tanye kan? seharusnya la bukan thesis yang menarik minat i. u kena tolong i cari idea okeh?

Ainee Cumi:
thanks dear!! thanks a lot. i ni pemalu okeh. tak tau la camne nak pose depan camera. kaku kejung kot.

LORD ZARA 札拉:
=D thanks zara. boleh takde masalah. hihihi.

K.I.N.A:
hikhikhikhik. takde la sis. entry kite biase je kot. emm dok tengah pk theme la ni. adoi pening. dah la tak kreatif.

miss puteri:
thanks my dear. =)

lovelyadibah said...

wah!!congrats!!:)

♥ Kasut Pink ♥ said...

congratz dear... :)

elymzz said...

sat...sat...aku nak gelak dulu...baru boleh komen beb...hahahahahahahahhahahahaaa....happp...senyap lah...huhuhuuu.....
agaknya kalau dah kena solek...ada tak macam muka opera cina...hahahahaha........
:p

Totin Jamain said...

amboiii.kena belanja ni!

dafFodiLs (",) said...

sis,congrats babe!

p.e.y.u.z. said...

akak dah nak kawin eh? nnti crite ar pasal pre wedding ke ape ke..suke tgok sini sbb cute bckground dye.neway,i'm ur new follower. visit me n folow me back ok :)
http://peypeybeetlebug.blogspot.com/

cheQmOomOo said...

congrats

miss shera said...

bestnya!
congratz!!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

lovelyadibah:
thanks sangat. =)

♥ Kasut Pink ♥:
hihihihihi. terima kasih.. =)

elymzz:
pasni dah boleh kawen.

Totin Jamain:
hihihihi. jom jom. kite belanja.

dafFodiLs (",):
ihiks.. jom join photoshoot mau?

p.e.y.u.z.:
hahahaha. takde. kite main kawen-kawen je. mane ade kawen betul2. will hit u back dear.

cheQmOomOo:
thanks.. =)

miss shera:
hehehehe. rase macam nak melonjak je tau. thanks ye.