cakessssssssss!!!!!

haha. over gitu.

tolonglah.. saya dah separuh nak pengsan tengok cakes kat bawah ni:
tak mampu nak pakai beg LV, dapat cake LV pun jadilah. haha. gediks oh.

Chanel? sayang nak makan oh. comel!!

kek untuk hari raya pun ada. yang ni mesti makan sebab die kek lapis tipis-tipis tu.

cute!!! rasa macam nak simpan dalam almari kaca.

moden kan? no need flower-flower lagi dah. too common.

macaroon sangat in kan sekarang?

suka bunga kecik-kecik yang melekat kat sekeliling kek tu. jatuh hati.

selalu tengok kek macam ni wujud kat negara omputih.
gigit jari.
hihihihihihihi.
tapi sekarang ade rakyat malaysia yang produce cake macam ni.
 nama dia su-yin. boleh panggil die su.
die tokei kedai kek namanya:
.d.e.t.e.c.t.a.b.l.e.

mungkin kamu dah tahu dan saya yang ketinggalan.
muda lagi dah ade kedai kek lepas tu jadi tokei lepas tu buat kek comel.
bahagianya hidup! haha.
she inspired me.
sebab ape?
sebab mula-mula kelulusan die takde kena mengena dengan dunia makanan pun.
lepas tu dia ikut kata hati dan minat die terhadap Art of Cake Decorating.
fuh.. saya mahu bagi tabik spring!!

bakal brides area kL sila terjah kedai dia.

pic credit to: su-yin's blog
more details: delectable

p/s: kalau minat, ape pun boleh jadi. do what u love guys!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ok fine..i nak beg lv tu..plsss! haha
u..i nak request ni..kek harijadi i u p la tempah bentuk gitar sattt....hahahaha..*hentak2 kaki sambil muncung mulut

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
haish.. bukan setakat LV okeh. Chanel, Jimmy Choo pun boleh. u name it! eh tapi cake je lah weh. kihkihkih.

kek gitar? u nak besar mane weh? ke nak ukelele? comel sikit. nanti sat i p call kan Mr. P eh. i tolong orderkan, Mr. P bayar kan. ehehe. ok tak?

Fifi Rahmat said...

i tgh pelik dgn diri sendiri. apsal i x mkn kek, choc, dgn aiskrim. isnt tht weird enough? lol

♥ Kasut Pink ♥ said...

x dpt hantaran beg LV, dpt cake je pon jd le.. ahaks

iManAzRaf said...

woossshh..!!! so in love cake2 tu sume.. hehe

~ NANA ~ said...

omaigodddd...yg 1st cake siyes dh mcm real...if i dpt yg tu, blh menyamar tu beg LV...ngeee

cheQmOomOo said...

alaaaa nape comel sgt kek tu :O

Arief Arf said...

looks nice. drooling...

✿....rossa alina....✿ said...

tu gamba kek??mcm xcaye je tu kek..huhuhu..siap beg2..haha..kreatif sungguh! ;p

farahfatihah said...

kalau kek tu dapat kak akk mmg xkan mkn lah..simpan amik pic bnyak2 hehehe

Reen Tart Nenas said...

esok nak pegi beli macaron!

J.M.R said...

fuhhh...mcm2 bentuk kek ada skng ni ek..cam syg je nk makan kek gitu

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Fifi Rahmat:
weird tak weird sangatlah. ahaha. ke sebab muka u dah cukup manis. so tak yah ah telan benda manis-manis lagi dah. ehehehe. ape punye teori neh? ok bai.

♥ Kasut Pink ♥:
a'ah kan. baru lain dari yang lain. ade gak LV tu kire halal je lah.

iManAzRaf:
so do i.. gile meleleh air liur kot.

~ NANA ~:
a'ah kan pastu masa nak shoot ourdoor p angkut cake ni skali wat props. ha kelessss!

cheQmOomOo:
geram tak? geram tak?

Arief Arf:
yes. sila bagi kat awek satu. =)

✿....rossa alina....✿:
ye sayang. ini kek. kek. dan kek. dah la comel. pastu comel lagi. hish. super kreatif kot.

farahfatihah:
a'ahkan kak. p awet sat. confirm sayang gile nak makan.

Reen Tart Nenas:
nak ikut!!!!!

J.M.R:
yes.. memang sayang. kena tabung duit banyak-banyak kalo nak makan kek camni.=)