confident

sabtu dan ahad lepas takde aktiviti.

hari ahad pun, pukul 10lebih baru tahu ade Anugerah Bintang Popular. tu pun sebab roomate baru balik cafe dan bagitahu. kalau tak, sumpah saya tak tahu. haha. kasihan ini budak. tapi bila roomate tanye agak-agak sape orang hebat boleh menang ABP tahun ni, saya confident je jawab: "shaheizy sam, confirm punye!" haha. lepas tu roomate gigih dengar kat radio handset. saya? saya tengah gigih apply kerja kat internet. hilang nafsu nak berhibur.

mula-mula saya kenal shaheizy sam ni time die berlakon cerita "Pa'e". serious kesian tengok die punye hidup. susah. lepas tu.. emm lepas tu ape ntah. terlupe. cume ingat cerita ni buat saya meleleh air mata. dasar perempuan cengeng. hihi. lepas berlakon drama ni shaheizy terus senyap je kan?

lately, die buat comeback. berlakon filem. ha amik ko. sekali buat comeback, berderet kot filem-filem yang ade muka die. kalau tak dulu, mase terserempak dengan shaheizy sam kat KLCC, susah oh mau explain dekat en. pakwe. bila cakap kat die, shaheizy tu adik zizie ezzette, die tanye kite balik yang mane satu zizie tu. haha. kan susah nak explain tu. nasib baik sekarang die dah kenal siapa shaheizy sam. so senang sikitlah nak bergosip. ahaha. apekah?! ajak pakwe sendiri bergosip. biol kan. tapi nak bergosip apelah sangat pasal shaheizy sam ni. die bukan artis kontroversi der!

tak sabar okeh nak tengok movie ni.
ingatkan keluar mac.
sekali tu mei.
kenape perap cerita ni lame sangat?! 

suka part lagu nirmala.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments :

::FAIZ FARISH:: said...

dia dah lama berlakon, baru menang tahun ni... rezki dia la tu

intanurulfateha said...

ruginye tak tgk ABPH arituh T__T

Ainee Cumi said...

Tu lah duluw aktu dia berlakon drama drama u I memang dah suka dia dah tapi tak tahu nama. Tapi skang dah meleyup meletup..

Alhamdullilah tu semua rezeki dia. Btw I pun tk sabar nak tengok cerita kongsi ni

fyna said...

bgus la dia menag..cerita dia semua best2 ko0t..kalau cite yg biase2 je if ada dia confirm best..aura dia u..hehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

::FAIZ FARISH:::
a'ah.. sekarang baru die betul2 serius berlakon. he deserve the award la kan.

intanurulfateha:
kite pun tak tengok jugak. ehehe. malang betul nasib. T.T

Ainee Cumi:
hehehe. kan? bak kate orang, biar lambat asalkan berjaya. ecceeehhh. i pun tak sabar okeh. lama lagi kot?

fyna:
a'ah kan. walaupun die kemetot, tapi aura die tu kebaboomm!