nurulism.com

 klik gambar untuk lawat belog cik puan chika.

saya pembaca tegar belog beliau.
 entri ini bukan mahu promote.
sebab beliau kan blogger otai.

best oh life beliau ni.
umur 25 tahun sudah ada nur medina yang comel.
suri rumah pulak tu.
emm well.. saya sangat mudah cha-ir melihat wanita zaman moden menjadi surirumah.
menjadi surirumah even berkelulusan degree.
serius tabik spring toinktoink.
tu je nak cakap.

till then, take care guys~

p/s: semoga Allah permudahkan segala urusan hidup kita.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Amin..ha ape lg? u kan dah dua puluh lima tahun..i doakan jugak u cepat dapat nur medina junior kayy..aminn=)

K.I.N.A said...

surirumah pekerjaan idaman..;)amin..

farahfatihah said...

wahh nak jadik surirumah gak lah!

~ NANA ~ said...

ehhh i pon suka baca blog dia ni!!

fyna said...

em..jeles la pulak..fyna 26 tp xkawen g..mcm mana nk ada anak? =(

Encik Psychopath said...

suka baca blog kita tak ?


*tetibe*

larikkk.

Ainee Cumi said...

I pulak suka baca belog u. Hehehehh! U dah ahh rajin singgah. I like

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
ammmiiiinnnnn!!! kalaula life i mudah macam mummy medina tu kan best. part of my dream okeh. but then, simpan saja mimpi itu!

K.I.N.A:
yeap.. saya pun!

farahfatihah:
hahaha. jom sis. pas dapat baby boleh la kot?

~ NANA ~:
sangat seronok kan? dia pandai merepek.

fyna:
takpe takpe. kan ada anak mata dengan anak tekak yang perlu dijaga. kire okeh la tu.

Encik Psychopath:
mestilah suka!

eh nape larik??!!!! baru nak minta sign. haha.

Ainee Cumi:
thanks dear.. i pun suka baca blog u tau.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy juga surirumah walaupon ada degree ~heee

sy juga pembaca blog chika yg tegar..haha

oshinz said...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty:
bestnya life macamtu.boleh dok umah jaga anak. =)