unique centerpiece

kalau pergi majlis kahwin, bunga mesti bersepah-sepah. almost everywhere kan? toleh kiri, bunga. toleh kanan, bunga. tengok depan, bunga. pusing belakang pun, bunga. bunga, bunga dan bunga. paling best bila dapat decorate keseluruhan majlis tu dengan fresh flower. dari pelamin sampai ke meja makan. best okeh. nampak macam ape eh.. macam emm close to nature kot? hahaha. okeh. main hentam saja. kalau nak pakai bunga artificial pun, bukan ade orang kesah, kan? pada saya, tak kisahlah nak guna bahan yang macammane pun as wedding centerpiece, kalau kena gaya, idea anda akan menjadi inspirasi kepada tetamu yang datang.

dan kalau mahu tampilkan kelainan,
ape kate jadikan ikan sebagai salah satu bahan centerpiece kamu.
comel kan?

yeay.. ikan pelaga. merah mantop!

ha.. takde lilin pun still cantik.

lepas majlis, boleh kumpul semua ikan, dan bela. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments :

Encik Psychopath said...

nak kawin ke ?



:)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Encik Psychopath:
awak tak mahu kawin? hahaha. yeap. someday. bila dah sampai seru.

cheQmOomOo said...

weee ikan, mcm menarik..