bride and her bridesmaid

 kate middleton's dress is quite simple right?
pengantin kat malaysia punya pakaian lagi meriah kot.
baju simple tapi dia tetap cantik manis.
sekali pandang, mesti nak pandang terus muka dia ni.
sangat manis dengan dimple die tu.
mekap dia pun cantik.
setuju?

masa mengadap wedding kate & william semalam,
saya perasan ada pelbagai jenis topi yang diperagakan.
masing-masing tak nak kalah.
ada yang cantik.
ada yang pelik.
dan yang paling annoying adalah:
saya sangat kasihan dengan dia.
kenapa dia mesti pakai topi yang annoying macam ni?
ya ampun.. sangat annoying kot.
annoying ah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments :

Izatie said...

Kate cantik sangat ^__^ Sweet gila!

EZAN IDMA said...

ahahahaa. klaka je topi dy

lovelyadibah said...

oh sama la bg dba..annoying betul..tp ada je dba tgk fesyen topi yang lagi annoying masa wedding 2..hehe~..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

haha..sian dia weh..u jgn nak berangan nak tiru dia eh..kang i kense jadi pengapit..haha..maluuu!

Syima Syaz said...

yang gambar last tu adalah princess..
kalau tak salah, cousin william

Heidi Shafiq said...

pakaian simple la bagus.. baru kecantikkan diri terserlah.. klu baju yg terserlah x best la.. org x nmpk kite.. org nmpk baju je.. hehe..

sarah mohamad said...

hahaha. memang klaka. masa tuu princess dari mana tah yang gelak2 tengok topi dia nih. hihi

A 'n' M said...

hahahaha...2 la.mcm2 topi pelik ade.yg cm orbit pn ade.hehe

ps:really heart kate pny dress + pippa pny dress (bj bridesmaid pn sgt2 sweet...) =)

ღ p!nk veLvet ღ said...

agaq terlampau kan topi die 2, bajet abeh gojez lah 2, hahaha~

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Izatie:
a'ah.. btul tu!!!!! suka tengok dia. pandang tak jemu.. =)

EZAN IDMA:
banyak lagi topi yang klakar tau.

lovelyadibah:
kan? macam takde taste pun ade. hish.. meh sini kalo nak advice percuma. hehe.

SyAfaWaNi ♥‿♥:
hahahahaha.. i takkan memalukan u tau. u jangan risau.

Syima Syaz:
a'ah kerabat juga. tapi sangat kesian. patut die tak yah pakai topi macam ni. memalukan kot. nak gaga sangat agaknye.

Heidi Shafiq:
kena seimbangkan dua-dua kot? terpulang pada individu. kata orang, kalau dah cantik, pakai ape pun lawa. btul tak?

sarah mohamad:
hahaha. btul. kesian okeh. satu dunia kot boleh tengok dia punya topi. patut die kena la choosy sket.

A 'n' M:
haisyo.. masing-masing nak masuk TV. sebab tu pakai pelik-pelik agaknya.

bajunye simple, sopan dan sweet. sangat cair tengok.

ღ p!nk veLvet ღ:
ntahnye. tak reti fesyen ke ape ntah ni. hikhikhik..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...
This comment has been removed by the author.