thanks

thanks for cheering me up beb!
walau pun dah macam orang gila yang kuat dan tabah dan bersemangat.
jadikan tangan lenguh dan kaki kejang sebagai kenangan.
eccehhhh ayat tak boleh blah.

hugs kamu erat-erat.
nah.. dua puluh dozen thanks buat kamu my dear friend!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments :

~ NANA ~ said...

gud to hear that :P

e k i n ♥ y u s r i said...

welcome
hehehehe

(wlupun xtau cite nie)

K.I.N.A said...

welcome!hehe..tiba je kan..

psst:sis ape cerita contest kite masuk tu ye..?

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

my pleasure!
hug kamu jugakk kuat2! haha
bila boleh senaman kaki n tangan n badan lagi weh? haha..eh hello kan i kata kalau org semua tgk kita mesti depa puji kita kuat gila n tabah sgt2 okayy! hik3
thanks 2 u too si kembar! :D

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

~ NANA ~:
=) thanks dear..

e k i n ♥ y u s r i:
ihiks.. takpela takpe. kite okeh sajork. thanks singgah sini.

K.I.N.A:
hehehe. takpe la tetibe je pun kan. ntahla sis. senyap sunyi je. dah ade pemenang kot.

SyAfaWaNi ♥‿♥:
sat i p beli bola eh. kite p shoot kat court bawah. hahaha. tu ah kan. memang kerja gila. memang kenangan kot. sorry tau susahkan u. thanks a lot beb!!! luv u okeh.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

luv u to..bola? hahaha..maw maw! cepat beli weh kita men pagi2..ekeke..taw xpa..kenangan gila kot..ngeh3..xsusahkan pon ah..weh nak lagii?? hahaha

dafFodiLs (",) said...

hey lu oarang 2-2,sile story sama say,faham???

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
hehehehe. dah lame okeh tak bersenam. asyik buat aksi kuak lentang atas katil je. hish.. anak sapo la ni? kihkih. hahaha. ke mana pula?

dafFodiLs (",):
e'eh?!!! lu mao kita olang celita apa sama lu? lu tak tanya maaaa.. kihkihkih.