taufiq shariff plak eh

hasil daripada penggeledahan daripada blog b2b [brides-to-be] mane ntah..
saya terjumpa lagi satu photographer.
-taufiq shariff-
berpengalaman selama lima tahun dalam bidang fotografi.
hasil kerja beliau boleh tahan.
pendek kata;
memikat hati saya.
*eh.. macam tak perlu je mention kat sini?*

[i-city] [if malam mesti lagi cantik. hehe. siang pun cantik juga]

[anne hot.fm] [gambar black & white yang paling mencairkan hati]

[sekali lagi cair.. abesla hati akan hilang pasni]

[baju gorgeous]

[lagi satu beautiful gown.. T.T]

kan dah terase macam nak pergi cari designer baju malam ni jugak..
padahal nak kawen pun lambat lagi.
hehe..
ape?
nak info lebih-lebih?
sorry.. i tak larat nak review panjang-panjangla guys.
pergi geledah sendri kat blog taufiq shariff sekarang.

photos courtesy: taufiq shariff
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments :

ken said...

nice wedding pics =)

Dean said...

suka fotografi...tp takde bakat la plak..ahaks

edaolala said...

OMG ! gambar dia damn lawa ! love it sngat. huhu. oshinz, ur blog lawa laa :) Follow u n click honda ya ! hehe :)

Bunga Binti Nordin said...

best giler gmbr

[z@ck] said...

haiii..tayang baju pengantin ni..ada apa2 ka?hahaha

Moose said...

hi there! i was blog hopping and found yours. taufiq shariff or we affectionately called topek is my senior. and i honestly have to say that his pictures are never failed to amazed me. we initially wanna engaged him to be our OP tapi dia ni busy sangat. :(

dia buat job photography ni part-time je..tapi i'd fully recommend him if u decided to hire him. he's buddies with fad manaf and the likes.

Anne Boleyn said...

haah lah msiyes memangc antik kot pic yang dia shoot. hana paling suka gambar anne tu. :)

p/s: ade 'kabel besar' tak? jom baca entry pasal kabel besar ni kat blog HLN. :)

annfrendly said...

phew.. memang mengancam abes... cair tengok hasil fotografi ni.. nanti oshin buleh la tempah bile nak kawen..

Bukan Eciz said...

memang cantik2 gambar2 dia kan

blog rasmi GOMOFM

hentakbelipat said...

cantekk~~

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ken:
yeap.. agree! luv them!

Dean:
kerja ni kena ada minat dulu. explore pastu dapat idea. buat then baru dapat bakat tu kot. ehehe. ni teori tak boleh pakai okeh.

edaolala:
ohhoo.. memang hati melting woh. seriously! thanks coz following me back eda.. xoxo!

Bunga Binti Nordin:
giler pun tak best macam ni woh. haha.

[z@ck]:
bukannye ade ape-ape. sebab tu sumer bukan baju kawen aku. bile dah ade baju kawen sendri tu baru ada ape-ape la tu.

Moose:
thanks for the recommendation sis. really appreciate it! before hire the OP, i have to think wisely.. part ni yang susah. hehe.

Anne Boleyn:
hoho.. memang tak terkata dah cantiknye ni. ape-ape info bleh dapatkan kat page en. taufiq sendri ye.

annfrendly:
hahaha.. kalo cukup duit mungkin akan hire beliau. tak tau lagi yang tu. akak ngan abg erieq hire dulu pun okey juga. hehe.

Bukan Eciz:
cantik sangat plak tu. part yang black & white tu yang paling cantik. bukan senang nak dapatkan pic macam tu kan?

hentakbelipat:
absolutely yes!

PutRee SeJiNjaNg said...

a'ah lah yunk...gown dia chantek sangat..terus in love aku..hhehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

PutRee SeJiNjaNg:
uit.. sape yang tak in love tu maknenye die rabun. tak rabun jauh.. tu mesti rabun dekat. hihihi.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

it's really nice..rasa cantekk klo dpt photoshoot like prewedding nii;)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

FIFIEY LYCHEE MARATION:
yeap.. betul tu! ehehe. cepat2 kumpul duit.