readers atau followers..

p.e.m.baca

atau

p.e.n.g.ikut

yang mana mendapat tempat dikalbu?
for me, i need both.
tiada pilih kasih.
tanpa anda, siapalah saya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments :

Fifi Rahmat said...

utk mendapatkan readers kita memerlukan followers terlebih dahulu. lepas dia follow, dia dpt update dgn entry terbaru kita, justeru secara langsung menjadi pembaca pulak~

.::WaNiE::. said...

i am both

syafawani said...

i need both too..n at the same time i have to be both..:)

ken said...

i want more readers.. who really interested in reading my blog posts.. some followers dont read.. lol.. get my point? =)

makdara TERDIVA said...

aggreed with ken :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Fifi Rahmat:
sayangnye followers i slalu tak komen entri i publish. so sad! haha. macam dorang tak bace pun ape yang i update.

.::WaNiE::.:
same with me. hehe.

syafawani:
yeap.. kadang-kadang tu berjam-jam juga la nak khatam kan satu-satu entri blog yang kite follow tu. cube kalo suruh bace notes? haha. tido beb!

ken:
i got it ken. betul kate u tu. tak guna follow kalo tak nak komen or tak visit pun blog kite.

makdara TERDIVA:
yeay.. yang penting saya ade visit blog sis kan? hehe. cume tak komen je kadang-kadang tu.

PutRee SeJiNjaNg said...

hhehe..hehhe...betul..betul..betul..(sebut ala2 upin & ipin ekkk...)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

alololo.. comel la tu ye? dah lame tak layan tengok upin ipin ni.