burung itu terbang tinggi

motif tajuk?
mengenang kembali blog background yang dah diremove.
pas dah remove, baru teringat nak print screen buat kenangan. kesian burung penjaga blog tak disimpan buat kenangan. haha.. ayat nostalgia tak hengat!

padahal nak tulis tittle camni-eh, blog sudah berbaju baru la- tapi bile fikir balik.. alahai.. macam tak pernah tukar background pula. ehehe. sebab tu la bagi tajuk ala-ala sopan camtu. geli okeh!

blog ni masih lagi mengekalkan satu sidebar. fikir-fikir nak buat dua sidebars tapi nanti dulu kot. tak nak gelojoh. kena fikir masak-masak. takut juga blog nampak buruk. haha..

love is in the air..

love is in the blog

okeh ke background camni?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments :

eliana_adnand said...

ok je.. penoh nga love2.. seswai laa tu.. :)

syafawani said...

temanya love is everywhere..haha..kawen pat!!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

eliana_adnand:
haha.. saje tuko mood. loving2 gitu.

syafawani:
ye.. nanti ujung bulan i kawen.

Mr.Clive said...

yang gambar love is in the air tu setailo giler lah. kreatif sapa yang amek gambar tu...