lunch time!

wahai bos..
bos tak nak balik makan ke?
saye malu nak keluar makan kalo bos ade..
nampak sangat nanti saye gelojoh nak makan.
perut dah berkonsert dah ni bos..
tak reti-reti ke bos?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments :

Huda Luna said...

bos nk ajak mkn skali tu

Sarah Abd Rahim said...

Hahaha.. Sangat familiar perasaan ni. Bos aku pun sama je. Tak reti nak pi makan. Then kita yang lapor ni plak rasa bersalah nak kluar makan. Hais..

intanurulfateha said...

heeee agak3 bos bce x entry neh? ;p

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Huda Luna:
bos ajak makan sekali dalam mimpi je la tu. haha. bertuah la bos nak belanje.

Sarah Abd Rahim:
ha btol tu. die da tak reti pandang jam kot tu. nanti kite masuk lambat die bebel. haisyo. nyampahs tau!

intanurulfateha:
die takkan jumpe punye. die tak selalu online pun. hehehe. shhh.. diam diam tau!