shake body with..

music player merah kesayangan sudah diremove dari sidebar.
sudah dihapuskan actually.
ini muktamad la kot.
haha.. ye la muktamad sebab dah tak simpan pun code die.
blog ini tidak ada irama lagi.
sepi!
kesian blog. tapi takpe. asalkan readers selesa kan?
pasni sebelum bace blog ni sila pasang music player masing-masing okeh?

babai music player.. pasti akan rindu kamu nanti. [T.T] 

motif dibuang?
sebab kadang-kadang tu tak suka juga bila lagu kat winamp player boleh ada remix version secara tiba-tiba. rase macam annoying juga ya. pffftttt..

okeh, dah malam sangat ni. till then, gudnite~ bubbye~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments :

.::WaNiE::. said...

doesnt matter for me :)

kalau blogwalking harus mute huhu kalau tak kang bercampur2 bunyi

ken said...

shake body = dance? =)

♥z@z@♥ said...

xpe..nanti klau nak baru pasang balik....=p

PutRee SeJiNjaNg said...

xpe yunk..ada music ok gak..takde pun ok..=)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

.::WaNiE::.:
ha la kan.bleh tersakit jantung kot terkujat. ehehe.

ken:
haha.. kind of.

♥z@z@♥:
a.ah. tapi setakat ni KIV die dulu.

PutRee SeJiNjaNg:
yeap.. kepuasan hati readers tu yang penting.