shopping raya!!


mega sale da start la weh..
u guys da start shopping raya ke?
ehehe.. excited la tu masing-masing.
maklumla raya setahun sekali.

oshinz tengah fikir ni..
nak shopping ke tak yah shopping?
maklum la tinggal lagi sebulan je pun nak kerja.
mane tau duit gaji yang last ni boleh cover time tengah sesak nanti.
ehehe.. bile ntah nak jadi rich girl.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments :

makdara TERDIVA said...

tggu dpt gaji baru nk g soping..

yg pntg nak cari bju gegel & baju boboi2 tu..

yg maknye punya last minit pun x pe..
:)

syafawani said...

exkius mi!haha..harus la nakkk..eleh yela u tu pk2 nak soping ke x..nak la tu..g soping sane cepat..

♥z@z@♥ said...

sopim tuk baby sajork...mama nga abah baby hanya mampu memilih baju baby....wuaaaaaaa

lassiegewdix said...

huh !
menci mega sale .
jiwe terseksa !
HAHA .
yupyup .
biler nak jdi rich girl :D

annfrendly said...

shopping...
baik oshin shopping sekarang.. ala kadar aje.. simpan sikit duit untuk masa depan.. nanti kalau dah puasa.. nak shopping.. letih.. kat shopping mall pun sesak dengan orang kan..

mummysyafie said...

baju kids dah settle..ni nak cari baju tuk family kat kpg lak. selamat menyopping

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

weeeeeeee sampai mid of sept! haros pergi ni, boleh carik barang hantaran sekali. thanks babe for sharing!

Khairunnisa' said...

Tunggu seminggu nak raya baru pergi cari apa yang patut kot. Waktu tu mesti saiz baju and seluar dah tada, so dapat save budget! *muahaha*

Even baju kurung untuk raya pon saya baru saja hantar pada tailor (nasib baik dia masih terima, ahh!)

[z@ck] said...

dah shopping raya? tak aci!

PutRee SeJiNjaNg said...

wah best nye dah mega sale...
aku tak leh nak shopping sakan lah raya ni yunk...sebab aku kena shopping barang2 kawen...uuuuwwwwaaaaa....sian aku kan...

Bukan Eciz said...

jap2. GRA tu student ke? erk. KIHKIH

Raihanna said...

oshinz!
shopping jangan tak shopping...
shopping to the best therapy untuk kaum hawa...
keh2....
wah2..
dah nak shopping raya ke... =)

edaolala said...

i suka shopping raya ! hahaha. setahun sekali tu :p

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

makdara TERDIVA:
mak mesti akan fikir kan anak dulu kan? takut nanti lambat-lambat takde saiz la pulak ye.

syafawani:
haha. mesti la nak weh. gaji last-last ni rase cam nak enjoy kan je.

♥z@z@♥:
takpe2. next year bleh pakai baju raye together-gether.

lassiegewdix:
shopping adalah terapi terhebat untuk kaum wanita. percaya la.

annfrendly:
sesak tak bernafas sis oit.. ahaha. tak suke woh sesak-sesak ni. nak jalan pun susah.

mummysyafie:
wah.. laju sis. ahaha. duit raye jangan lupe simpan untuk anak-anak sedara kat kampung tu.

♥ hazlynda kushairi ♥:
yeap.. cepat-cepat. mase untuk berjimat la time camni.

Khairunnisa':
eh lambatnye anta baju raye? naseb baek ade lagi yang nak terima. kalo tak T.T kan? baju taun lepas la jawabnye ye.

[z@ck]:
belom lagi ah beb.

PutRee SeJiNjaNg:
takpe sis. shopping kawen pun puas ati ape. daripade takde duit langsung nak shopping. kan?

Bukan Eciz:
ehehe. yeap dear.

Raihanna:
hahaha. betul betul tu! takdenye shopping raye. duit tipis je tu. haiyorrrkk.

edaolala:
satahun sekali jugak la pas raye tu straight sambung puase lagi. alasan? takde duit maaaa.. hehehe.

Cik Yanie (",) said...

macam da lambat nak komen tapi nk jugakkk...haha shoppingkan utk sy juge =)