malang tak berbau

orang dolu-dolu..
selalu cakap;
"malang tak berbau"

hahaha..
kantoi dah kantoi!
ni semua virus punye pasal ah.
danger tahap dewa tul la.

i malu okeh~
buat-buat minum kopi sekarang.
hahahaha..
naseb baek ade geng yang masih leh cover kan.
hugs korang erat-erat.

bubbye~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments :

syafawani said...

kah3..xpe2..hanya orang2 yang berada di meeting room Bestari 2 saja yang taww..haha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

uish.. speechless woh time tu. hampeh77x.. rase cam nak g nyorok je bawah meja kopi time tu. haha.. wakenabeb!!

kenwooi said...

malang tidak berbau.. always use that in penulisan last time =)

Mr.P said...

lukenabeb!
hehe..peringatan.tukar wallpaper anda setiap kali pegi keja.kihkih

ellesha said...

curious to know what 'malang tidak berbau' dat happen 2 u... hehe... :D

intanurulfateha said...

haha knp knp
cpt ckp ;p

ely said...

hahahahahahahahahaa100x

.::WaNiE::. said...

sy sgt gedik nak tau ni!!

hahahaha

ely said...

sokong sokong apa yang Mr.P cakap kan tu.....
wani...nasib baik akak takde masa tu...
kalau ada...akak siap guling guling....

syafawani said...

kak ely:haha..adehh..wani nak guling tapi mane leh..kena la kaber ap..aha..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kenwooi:
haha.. itula. memang selalu akan hafal setiap pepatah. konon masukkan dalam essay tu akan dapat markah lebih la. ces!!

Mr.P:
aiseyman.. haha. manyak suwey oh. takpe takpe. pengajaran di situ.

ellesha:
will story to uols very soon. hehe. promise!

intanurulfateha:
amboi amboi.. biase die ni.

ely:
orang poser mane bleh gelak banyak2. ilang pahala kang.

.::WaNiE::.:
haha.. laju je nak tau eh. sabo sabo ye. queue dulu.

ely:
ini sudah lebey ni cik kak oit.

syafawani:
kalo u tak kaber ap aritu memang kite putus kawan selamat 2minit ah. hehe. tragedi oktober tul la.