melaha fasa pertama

wah.. manyaknye makanan!! eh entry ni bukan nak promote McD "lunch stimulus packages" tu ha.. tidak.. tidak!! pic ini tiada kait-mengait ke jahit-menjahit or tenun-menenun sama sekali dgn sebarang promotion uncle McDonald ye.. ade paham tak?
pic ni oshinz amik time outing ngan my colleagues-midvalley:23/4/09.. sbbtu ade 4 burgers, 4 cokes n 4 fun fries.. complete set sorg satu makan dapatkan energy utk melaha.. yups!! we had spend time together2 for d last moment.. utk sem ni dan utk final sem kitorg.. tp time ni kitorg melaha secara bersopan coz ade lg 2 papers. tapi tak kesahla coz oshinz puas ati dpt snap pic bebyk ngan geng.. kenangan tu. mane tau kot jumpe misz daff mase akan dtg nnt die da jadi tinggi skit ke.. misz wani da jadi kurus sket ke.. ha pic skrg ni la penting utk kesan sbrg perubahan mase depan.. time tu mesti lg appreciate diri sendiri.. ihihih.. btul ke ni?
tak kesah berubah mcmmane pun fizikal korang.. oshinz tetap sayang korang smpi bebile.. thanks coz jadi kawan yang terbaik sepanjang oshinz 3 tahun kat UKM.. sanggup stick with me time susah senang.. thanks a lot la guys.. walau apepun terjadi nnt jgn sesekalipun putuskan friendship ni ye.. *sedih lor.. sob sob sob...*

misz daff,
  1. jgn ilangkan handphone ye.. nnt takut lost contact.
  2. jage kesihatan tu.. sudah2la tu kayekan tokei panadol.
  3. dpt keje nnt blanje oshinz byk2 k..
misz wani,
  1. smuge berjaye dptkn berat badan yg diimpikan.
  2. jgn gado2 ngan mr. pali eh..
  3. jage diri elok2 k..
misz yani,
  1. smuge tabah hadapi segala dugaan & cabaran dlm idup.
  2. nnt da declare ngan mr. right let me be the first to know it.
  3. jgn sedih2 tau!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments :

syafawani said...

yesss!! bes toi mlaha..ehehe...opsss mane ley u jd da first person to know bout yani's declaration...haha..WE will be da first wokeyyy...hee
em thanks 4 ur advice..ehe..da gud ones of course! haha

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

wani:
eh tak bley ke i sorang b d first?
alalala.. yela kite together2 k.

pijut said...

wahhhh
mcD ohhhh..
makasi 4 da wish bebb

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

pijut:
sesame..
pasni nak makan pizza plak..
mao join tak?