i'm a cinemagoer so i'm waiting for..

oshinz muncul lagi selepas menyiram pokok bunga plastik.. hahaha. mentipu jerk! bunga plastik mane bleh disiram.. dibasuh bleyla. =p
okeh, mari memulakan bicara.. (ape kes klua ayt d last lady lak ni?)
setelah cinema diisi dengan film yg ntah hape2-ceh tetibe je terpandai2 kluarkan statement-tak-syg-mulut macam tau buat film yg berkualiti je pdhal hakikatnye buat blog pun takde follower.. hahaha. pembetulan:bukanla yg ntah hape2 tapi ntah2 je coz kalo en. pakwe tanye "kite nak tgk crite ape ni?" jwpn oshinz bagi "ntah..tak tau!" en. pakwe cakap lagi "crite ape ek?" oshinz jwbla lagi.. "ntah ye, tgk jela ape2 tajuk yg cam best tu." ha.. kan ntah2 tu namenye. okeh.. jgn smpaikan hati kamu kate kami sengal kalo takmo kena slap! ye perkara biasela tu bile takde idea nak tgk film ape bile tak plan awal2 n tak tau ape film terbaru yg best sbb konon2 terlebih skema membaca buku dan menghadap esemen spjg masa. tu pun tak tau ke? hehehe. untuk mengelakkan perkara mcmtu berlaku lagi.. harusla oshinz ada menyiapkan serupa schedule waktu tygn filem-yg-sendri-labelkan-wajib-tonton kalo ade mase dan kalo ade rase nak beratur beli tiket wayang.. barula senang mau alert. tak yah sesusah g tgk kat senarai coming soon gsc ke tgv ke.. i have my own strong enthusiasm to watch films actually.. ssb tu tak sampai ati nak g cari keje kat gsc coz takut mentinggalkan en. pakwe dan enjoy the movie dulu.. kihkihkih. bolehla kamu en. pakwe mensaving tgk movie sorang2kan?

syurga cinta
21/05/09
nak tengok awal ke nak tengok heliza ni?
ishk.. nak tengok hadziq rasenye. cam comel je die dalam ni!

night at the museum 2: battle of the smithsonian
21/05/09
harap2 sequel yang ni best cam yg first.. hehehe.

terminator salvation
28/05/09
aritu sape ntah cakap ngan oshinz film ni release 23/05?
ye encik.. anda silap same sekali. tau la tak sabo nak g nonton.

17 again
04/06/09
young again and get chance to rewrite life?
sape yg tak mao?!
oshinz pun nakla.. mao belajar dengan gigih. hah..berangan jerk!

transformers: revenge of the fallen
26/06/09
robot berlawanan di bumi..
heaaayyyaaarrkkkk!!! wacchhhaaaa!!!
robot dlm filem yg dulu dah sgt cool..
kali ni mesti super duper cool..
jgn lupe pakai sweater kalo anda tak cukup lemak ye.

ice age 3: dawn of the dinosaurs
01/07/09
gelagat binatang yg comel2..
KAH KAH KAH..
gelak dulu bley ke?

harry potter and the half: blood prince
16/07/09
penah terlelap tgk crite harry sblom ni..
ngantuks~
tapi mao try tgk yg ni..
en.pakwe mao tgk tak?

land of the lost
23/07/09
pengembaraan ke?
mencabar tuh!
ade dinosaurs..evil..
monkey-people?
orang serupa monyetkah atau monyet berupa orangkah?

imagine that
august 09
tgk trailer mcm funny..
suke tgk 'the game plan' movie..
so nak try tgk ni plak nnt..

stakat ni, film ni je yg ditunggu2.. film lain tu blom berminat lagi. nntla kalo rase minat tu da muncul.. tak yah banyak cakap.. teeerrrjjjaaaahhh je la weii!!!

kalo bercita2 nak buka panggung ok ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments :

ely said...

aku pun rasa macam nak pegi tengok wayang...tapi nak ajak sapa kan...pegi sorang sorang boleh tak...macam dulu dulu...
hahahaha...lepas tu tengok orang buat wayang dalam panggung...
huhuhuhuhuuu....

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

ely:
ekekekekeh..
pedulikanlah orang yg buat wayang tu.

[z@ck] said...

if nak buat wayang..
kena la tukar kos skang gak..
hahaha

Bunga Binti Nordin said...

maraton jer la kau kat movie...
;)

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

z@ck:
tidak sanggup berpaling tadah..
hehehe..

bunga:
jomla kite passing2 baton..
mao ke?

nisadaud said...

nk buka panggung??
sangat la bole..
bole aku tgk movie free ari2..
kakaka..

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

nisadaud:
wah.. boleh takde hal la beb.
tapi blanje aku makanla ari2 camtu.
deal?

nisadaud said...

hehe..
bole..mkn je tau..
mknn yg diorder perlula maximum nasi putih dan 2 lauk sahaja..
ada bole?

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

okeh bley..
takde hal la!