s.a.b.a.r

hati sakit sebab:
laptop macam dah semakin sewel. bila buka internet dan klik satu-satu page tu kite kena tunggu lame sebab dok loading memanjang. saya tak tau la. laptop makin sakit ke atau internet kat kolej ni yang bengong. stress kot. hish!!!

saya tak suka nak melibatkan diri dengan orang yang sifat die macam menanam tebu ditepi bibir. ayat manis-manis semua keluar dari mulut die. tak payah diminta-minta. emm.. mungkin sifat semulajadi die macam tu. tapi ntahla. saya tak boleh terima. boleh demam bila berdepan dengan orang macam ni. pening. pening. pening. sumpah tak suka. tapi nak buat macammane. layankan je la.

saya harap saya boleh bersabar secara banyak untuk tiga empat bulan ni.

doakan saya boleh grad tahun ni ye kawan-kawan.. thanks!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

yg pastinya..internet kat kolej ni la u..memang asik nak meloading okei! sengal kott..i mengalami masalah yg sama..da la ayaq xdak nih..erghhhh!

Fifi Rahmat said...

wifii xsampai kot. ehehe.
good luck to you yunk!

Redbloodsnow said...

LAPPY TUH DH NK BERSARA KOT YANG...HEHE

PutRee SeJiNjaNg said...

alo..lo.lo sian nye..sabar k dear...

farahfatihah said...

sabarrrr xlama lagi dah tu nak grad...b strong

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
ahahaha.. ape la malang sangat naseb kite ni?! jom ah blek kampung.

Fifi Rahmat:
thanks beb!! doakan i tau.

Redbloodsnow:
maybe la kot. die nak rehat la ni.

PutRee SeJiNjaNg:
emmm.. da cukup sabar la ni sis. kalo tak dah lame bertuko jadi hulk. ehehe.

farahfatihah:
insyaAllah sis. selagi ada umur ni masih mampu bertahan la kot. =)