rm5400 untuk 2011

untuk rangkaian gambar cantik macam kat bawah ni:









poket anda perlu ada fulus sebanyak rm5400..
tapi percaya la.. kudegraphy takkan mengecewakan setiap sen yang anda laburkan tu.
meh skodeng lagi-kudengraphy

p/s: if i am not mistaken, last year price range kude start dari sekitar rm3000plusplus kan?
so saya cadangkan kepada kamu yang ade impian nak kawen tu..
sila book cepat2 mane-mane photographer sebaik sahaja anda sudah ada tarikh kahwin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments :

AMMAR YASIR said...

Wauuu... mahalnya gambar2 ni

ElyaElmo said...

kudegraphy...dah naik skanggg....
suke jugak artwork die...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

melihat gambaQ2 ini...hati ketaQ menanti hari cakpong2 hehhehe

(^^,)

Atiqah Adnan said...

err dulu terfikir juga nak melabur banyak untuk wedding album saje.. tapi ermm banyak factor lain nak kena fikir so cari laa photog yang murah tapi memang hasil biasa dan err disiplin kureng.. hee~

untuk nak gambar cantik bayar mahal memang berbaloi.. ^^

dear thanks follow ya.. happy blogging tau! blog awk sangat kemas nak sweet... teringin nak ade blog suwitt gini.. tapi apakan daya tak pandai edit.. hee~

ween said...

erk, 5k? separuh duit hantaran tu (-_-")

cha said...

mahalnya. tak mampula. ada lg yg lebih murah tp lawa :)

hentakbelipat said...

serius cantik..harge tu if berbaloi dgn hasil boleh kot tutup mata

dafFodiLs (",) said...

another wed's entry...heheh...okeh tarikh kamu bile sis??hek

Renee Meow said...

hye dear..i pon suke giler kat kudegraphy nie..i dah enquiry dorang..actually yg rm5400 tu juz creative fees jer..blum termasuk printing n etc.. huhu.. so i think whole thing mesti rm6k++ or rm7k++


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

cikFM said...

mmg cantik.. superbb.. tp mahal sgt.. kopak den.. huhu

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

AMMAR YASIR:
yeap.. photogs berpengalaman.

ElyaElmo:
a.ahla. mampu telan air liur je la kite ni. ehehe.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
ehem.. cakpong cakpong. ewah!!!

Atiqah Adnan:
blog sis pun cantik juga. itula.. bila bab nak gambar cantik, mesti kena sedia duit ribu-ribu. emm pening kepala fikir.

ween:
ha.. tau takpe. berpeluh.

cha:
yela.. tapi kadang-kadang tu tak semua kita puas ati. kan?

hentakbelipat:
yesszzaaaa!!! ha.. HB sediala duit banyak2. mane tau boleh hire kudeg nanti.

dafFodiLs (",):
cecececehhhhh.. laju je eh kamu tanye bile. bile-bile da sampai seru la dik oi.

Renee Meow:
ye mungkin juga. fuhfuhfuh.. telan ayaq liuq je la.

cikFM:
kopak tak kopak la kan. dorg da pegi smpai international la cikFM. tu yang mahal kot.