kisah free ticket

ye kami tahu la kami masuk guna tiket percuma.
tapi jangan ah nak buat muka ketat plak.
tak boleh ke maniskan muka tu sikit.
kami ni customer kot.
tapi cara layanan kamu tu..
sangat menjengkelkan!!

tengok macam amoi yang jaga part sewa boot tu.
senyum je.

susah sangat ke nak senyum?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

Fifi Rahmat said...

tiket apa yg free yunk?

dafFodiLs (",) said...

pegi mana ni sis??lenkali bwk skru driver sng nnt nak longgarkan skru2 kt muka2 yg ketat itu okeh??hik

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

xsusah..senyum xperlu kata apa-apa =)

farahfatihah said...

lempang je laju2 kalau org dah perangai mcm tu hahaha

Bro Framestone said...

kes xdapat bonus kot

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Fifi Rahmat:
tiket masuk kat satu tempat ni ha. pekerja die kerek sikit kot. nyampahs tau.

dafFodiLs (",):
pegi dating la sayang. ehehe. time tu terlupe nak bawa la plak kan.

SyAfaWaNi ♥‿♥:
ni feeling-feeling nyanyi nape? u bleh geng ngan etot la gini.

farahfatihah:
ha.. nantila die. kena test dulu kelajuan. tengok brape boleh capai. ehehe.

Bro Framestone:
emm tak sure plak la yang tu. maybe kot. ehehe.