khurafat

yeay.. saya dah tengok khurafat!
semangat nak pegi tengok sampai terlupa yang i am all alone kat bilik.
kawan-kawan semua pakat balik kampung minggu ni.

overall filem ni best.
sebab jalan cerita tak straight camtu je tros abes.
kena fikir sikit-sikit sebab ade part yang macam:
eh, ko ni kejap bernafas, kejap lagi ko dah meninggal.camne ni? cube cakap betul2?
haha.. okehla. takyahla layan orang blur ni.
pegi tengok kat wayang sane..

cume yang pelik sikit, kenapa hospital yang tempat johan keje tu malap je.
kat office suram.. kat bilik mayat pun same.
nak jimat bil letrik ke ape?
bai!!

p/s: thanks kepada uols yang suggest beberapa nama photographers tu. xoxo.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ok..i bakal terjah panggung..haha

ElyaElmo said...

kesimpulannye best ke tak dear?haha

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tgk promo dia dalam yutiub...seram2 sejuk hehehe

✿(^^,)✿

elymzz said...

hahahahaaa...kamu layan cerita hantu yok...
kamu balik kg....
hahahahahahahaaha...
bibik temankan saya mau....hahahahaaa

PutRee SeJiNjaNg said...

wah dah tengok ekkk...kita lom lagi lah... :(

| RoziAhmad | said...

itu adalah dasar penjimatan yang di syorkan oleh PM. wakakaka

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
ha cepat sikit terjah tu. nanti cerita da basi. hehe.

ElyaElmo:
boleh tahan la. ehehe.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
ade je part yang bodoh-bodoh sket. ehehe.

elymzz:
hoit.. ape tu? sila la simpan rahsia sikit. tak geng ah.

PutRee SeJiNjaNg:
ha cepat ajak cik abang tengok. ehehe.

| RoziAhmad |:
eh nape cam tak tau eh? PM negara mane ni?