terbang tinggi..

andai peristiwa semalam mudah untuk dipadam
andai perasaan semalam mudah untuk dipendam
andai hati mudah untuk melupakan

ingin aku terbang tinggi
meninggalkan cinta di bumi
meninggalkan hati di bawa pergi
meninggalkan kenangan ditenggelami
meninggalkan impian terkubur sepi
ini bukan kisah nak jadi pramugari
tapi ini perihal hati

kawan pernah berkata;
biarlah siapa pun dia,
yang penting hati kita,
diri kita..

T____T
ni la die perempuan, sikit2 menanges.. lembik betul!

~selamat mencari c.i.n.t.a.~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments :

dafFodiLs (",) said...

kantoi la cu tgh nages ms type n3 ni eh??kihkih....

suhaisweet said...

nice n3..visit mine if free k.;D

helena's said...

menarik..jangan serik..cinta tu satu perasaan yang suci..

haslina said...

sekali jatuh..jadikan ia satu pengalaman berharga supaya tidak jatuh untuk kali kedua...

salam singgah...

Redbloodsnow said...

lumrah sorg perempuan yang. air mata tuh sahabat sejati. bisa tenangkan jiwa pas nanges...hiksss

nand nasyari said...

bukan lembik.. tapi itu mmg cara perempuan utk release segala-galanya..hee ;D

.::WaNiE::. said...

tp kdg2 sy suke nangis

perasaan lepas nangis adalah sesuatu

syafawani said...

pasangkan sayap pada hati sendiri..
terbang dikau tanpa peduli..
kuatkan semangat dan juga emosi..
berdiri kukuh atas kaki sendiri..

"hati perempuan sangatlah bererti..
lembut,lembik tp berani..
jadi lelaki, sila hargai.."

amacam?hik3..u..jom masuk contest nota cinta?keh3..:p

p/s: weh tu pantun ke sajak ke syair tu?haha..tarammmm..

annfrendly said...

kalau hati keras kan best.. kalis nangis... ada tak cinte yang tak menyakitkan....? ermmm

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

dafFodiLs (",):
haha.. mane ade menanges?!! no man no cry la. hihi..

suhaisweet:
yeap.. will visit u soon.

helena's:
yups.. tapi hati cume ade satu. mengubat hati yang satu bukannye mudah kan?

haslina:
semoge hati terus tabah menghadapi cabaran tanpe perlu menoleh ke belakang lagi. yeay!! tiupan semangat untuk diri sendri.

Redbloodsnow:
itula die perempuan ni. time suke pun menanges. time sedih tu lagi la jangan cakap. air mata mencurah-curah punye la.

nand nasyari:
perempuan kan kental. hehe.. okeh, kite tukar statement.. perempuan tu lembut.. keras di luar tapi lembut di dalam. ok tak?

.::WaNiE::.:
lepas menanges mesti akan lega. tak kesahla mate bengkak ke ape kan?

syafawani:
haha.. u pun tak nak kalah eh? nak join jiwang-jiwang macam i. jomjom join contest. untung-untung bleh menang.

annfrendly:
mungkin cinta yang tak menyakitkan tu cinta sejati. cinta kepada Tuhan, tak pernah menyakitkan, betul tak?