getar

result part II da keluar..
tapi takde rase nak ambil lagi.
pergh.. ini bukan getar.
ini ketar la weh~

haha..
perasaan student yang tak serius study macam ni la.
asal result keluar je.. kecut.
cube kalau study rajin-rajin.
result keluar terus berkobar nak ambik..
T_____T

p/s: cepat la blek sini wahai cik wani. 
bos da rindu u tu tau tak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments :

cik ateen said...

hahahaha..
mekaceh..
actually terlupe nmanya.sbb tu ade kowt..
hehehe...
yes! mmg keria pown..
thanks :)
nnt saya btol kn..
bnyk sgt nama kuih sampai lupe..
hehehe..
kasui yg wrna coklat tu kn??
mnis kna tabur ngn kelapa yg dh parut..hehehe
:)

[z@ck] said...

gud luck weyh!
jgn ketar atau getar.

MsXeRoZ Nicole said...

Helo~ Dropping by! Good luck ya!

cik panadol said...

gud luck!

| A N A K A H M A D | said...

good luck darling

lotikus disarimankan said...

ahaks.!!!sama la..bila results exam nak keluar je, mula la buat - buat amnesia..buat - biat tak mengaku exam...padah belajar main-main...hehehehehe

Kujie said...

owh... bergegar getarnya..hehehe

gudluck ye

Redbloodsnow said...

hehehe..harusss tuh ketaq ketaq..hiks. hope u did GREAT dear...xoxo mwahh :*

helena's said...

TAHU MASA NAK BUKAK TU PUNYELAH GIGIL..HAHAHA

syafawani said...

haisyooo..tanak la amik result lagi..kang i xnak balik trus dah ah..hoho..aisehh..windu..ihik3..lagi bertambah la i batok ni ha..

EykaHamasuba said...

all the best! hee, taktau camne la perasaan nak amik rsult ni bakal mengalaminye jugak hohoho

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

cik ateen:
hehe.. akak tau beli kuih je. tu pasal la kena amik tahu name kuih. kang salah beli naye je tak makan.

[z@ck]:
ini memang kes takde luck la beb. tu pasal tak dapekla nak tahan ketar ni.

MsXeRoZ Nicole:
thanks!!

cik panadol:
yeay.. baek!! tq.

Blogger | A N A K A H M A D | said...
haha.. ye la darl.

lotikus disarimankan:
kahkahkah.. memang ah. tros meroyan tak nak endah kan result. takut punye pasal. tapi nak tak nak kena gak check. adohai!!

Kujie:
ahaha.. tak tahan la kak oi.

Redbloodsnow:
amiinnn!! tau dah tak bleh nak buat sangat pun tapi ketegaq nak blaja.

helena's:
kehkehkeh.. ye la kak. camne akak bleh tau ni?

syafawani:
alololo.. jangan ah tak balik. kesian sket ah kat i ni ha.

EykaHamasuba:
don't worry dik as long as u can do all the assignments and tests.. so kacang je tu. hihihi.