semua untukmu.. oh adindaku

thanks kepada readers yang concern
betape teruknye perasaan bile nak amik result..
tapi result itu masih belom di check lagi.
tunggu sampai seru. 
tunggu sampai ade feeling nak ambik.
kali ni memang amat takut..
sebab study main-main last sem.

so mari kite lupekan ketakutan tersebut..
dengan melayan lagu "Adinda" by Lah Ahmad


so sedap kan?
dengar lagu ni tros rase macam dalam hati ade taman.
kahkahkah..
ha sape nak pujok makwe merajuk tu..
cepat2 la dedicate lagu ni kat si buah hati.

part ni yang terbaik:
walau berjaohan
suaramu mengakhiri penantian
tabah mengharungi cinta
semua dugaan Maha Esa.

p/s: takde sape nak buat lagu 'kekanda' plak ke?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

.::WaNiE::. said...

u buat la lagu kekanda kekekek :P

suke sore lah ohhh cairrr

Redbloodsnow said...

BARU TAW YG LAH ADE LAGU SINGLE TAW..HEHE

ara said...

no need for 'kekanda'. write it urself & it'll be sooooooo special between you guys. hee~

helena's said...

cikhel nak lagu mangkuk hayun ada?hahaha

enyheartsdiamond said...

suara lah dah sedap.. apatah lagi lagunya :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

.::WaNiE::.:
suare die memang power kan? mendayu-dayu oh. hehe. itak reti tulis lirik ah.

Redbloodsnow:
aiyark akak.. how come u tak tau ni? takpe takpe. ni i kasi tau eh.

ara:
will try.. maybe one day! hehe..

helena's:
lagu mangkuk tingkat ade ah kak. nak?

enyheartsdiamond:
yeap.. memang tak dinafikan. mesti die dedicate lagu ni utk wife die. pergh.. best kot!