tak sessssuuwwwaaaiii la dik oi!!


adik: akak, best ke blaja kat UKM tu?
akak: bestt!! boleh jumpe banyak monyet..
adik: hahaha.. akak nanti da abes study jadi cikgu eh?
akak: eh.. tak kot.
adik: dah tu nak jadi ape? jadi model?
akak: hah?!
adik: sesuaila akak jadi model, akak tinggi, kurus, muke pun serius.
akak: *silent* [ape kaitan muke serius dengan kerjaya modelling?]

macam-macam ragam la participants workshop 1nita ni.
ade ke kite yang tak marketable ni disuro jadi model?!
dah sah2 la kena reject..
lain la kalo muke cantik taraf 
erra fazira ke.. 
maya karin ke..
phewww~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

jadi model kan tak leh nak senyum

ehhehehhehe

she said...

mana ada muka kena cantek..i penah jumpa muka macam bapok pon jadi model tau..make up nok..make up....make up tu penting...

.::WaNiE::. said...

eii takdeklah jadi model kene cantik. salu ikut bos i buat fashion show ada jek model yang muka i lagi lawa hahaha

(tak malu mengaku muka lagi lawa dari model) maafkanlah hahah

ely said...

hahahahaahahahahaa....100x
kahkahkahkahkahkahkahhhh...100x

syafawani said...

keh3..peewwiitt..haa i bole temankan u pegi modelling agency..haha..moh kite cari tarik yang sesuwaii..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
hehe.. model yang tak bleh senyum tu even die tak senyum pun, muke maintain cun.. cube yang ni tak senyum?? ha.. orang lari kot!

she:
owh.. ye ke? impak mekap memang sangat marvelous la bukan? tapi oshinz tak suke nak mekap. sebab tu mmg tak pernah ade cita-cita nak jadi model.

.::WaNiE::.:
wahaha.. kalo betul muke u lagi lawa dari para models tu, takde hal punye nak buat statement. i okey je. takde hal punye la.

ely:
khidmat ambulans diperlukan segera. nampaknye ade orang sakit tak boleh berhenti gelak di sini. nenonenonenoooo!!!

syafawani:
kehkehkeh.. ha jomjomjom! kite tengok agensi mane nak terima i ni ha? i heret u skali ah join. baru ngam ho!