pantang betul la!


heee.. geram kot.
bile tengok orang yang kacau partner orang lain.

T____T
mmg la sangat tak bleh terima tahap dewa.
hello beb..
takde orang lain ke nak kejar?
ramai lagi kot manusia yang wujud kat dunia ni.
hormat lah sikit kat orang.
ape perasaan if ur partner tu dikacau?
tak kesah la kacau via online ke mobile phone ke or face to face.

perlu ke nak update trivial things..
even dah tau takkan ade feedback from that person?
ape motif? ape motif?
kalo nak berkawan ngan pakwe orang, 
sila la perkenalkan diri kat makwe die.
kalo nak berkawan ngan makwe orang plak,
do it the same way dude..
at least, kewujudan anda diketahui.
bleh la that couple tu avoid from having a quarrel. 
tapi kalo anda dah terima warning tu..
ha tak reti-reti ke nak blah?
blahla weh blahhhhhh..
ape lagi nak tunggu?
 nak kena belasah ke ha..
ha.. time tu tak sempat pilih nak lebam
mate belah kiri ke..
mate belah kanan ke..
trossss..
jadi panda!!
padan muke.

p/s: nak kena g kelas taekwondo la gini.. takpun g kelas karate.
sape berani kaco my partner.. 
emm.. tahu la akibatnye.
hehehehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments :

| A N A K A H M A D | said...

er.. err.. errr...

ai nak dating dgn partner u boleh??

syafawani said...

hoit..ape emo2 ni ha..
sapa2? sapa? nak kaco en.toofeak u?
meh2 i blasah..ahaha
ehh..can eh nak blasah?cane eh?
keh3

ohmywtf said...

i hate those who take advantages when couples are in quarrels! :-/

makdara terdiva said...

bab kacau2 partner org ni..rase2nye takleh salahkan sebelah pihak jerr..
bak kata pepatah iban "tepok sebelah tangan tak berbunyi"..hehe..

kalau pompuan tu yg gedik2, lelaki tu x layan, takkan jadi apa2..melainkan dua2nye same2 menggedik...

Mr.P said...

xnk kena kaco?
sng aja dong!
sarungkn cincin dijari disertai nasi myk berkawah2..hehe

ely said...

garang nya...
tetiba jadi garang...
oopssss bukan tetiba...
tapi memang dah garang dari dulu...

hahahaha...
ambik ko mata dah macam panda...

nak belajar teakwondo ke karate...
boleh join adik n abg...
adik abg boleh ajar makcik kesayangan nya ni...

B I E Y said...

yupp..btul2..panas kan..
tp pa leh buat..sabar ye..;)

dafFodiLs (",) said...

huish garangnya kamu sis,tatotttttttttt!!

[z@ck] said...

babe..garang nampak..
=P

ravishingpeacock said...

u...jgn r ganas2 huhu tp mmg pntang kalo org yg suke kaco2 umahtngge org nih wachaa!!

Nurulhana Bunga Nordin said...

taekwondo tak cukup beb..
hang masuk kelas memanah laa..
heee

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

| A N A K A H M A D |
wohooo.. sangat berani kah kamu menerima sepakan jurus kelapan nanti?

syafawani:
eh.. mane ade sape berani kaco pakwe i tu? i kan macam singa..

ohmywtf:
me too.. me too.. really hate them.

makdara terdiva:
ishk.. itu la pasal. tapi skrg ni susah gak nak ckp. pempuan zaman sekarang ni beraninye lain macam sket. hehe.. unpredictable!

Mr.P:
ishk.. dah kenduri kendara 10ari 10mlm pun blom tentu takde bencana.

ely:
haha.. nak blaja both la. sampai tali pinggang itam tu. susah susah sangat belasah je lelaki yang kuat melayan tu. bajet ensem kot.

B I E Y:
haha.. memang panas! dok dlm air-cond tahap beku pun tak bleh menyejukkan ape-ape. parah2! but.. not my prob la beb.

dafFodiLs (",):
aiyoorrkkk.. lari lari.. hehehe.

[z@ck]:
mesti la.. garangla baru macho. hehe.

ravishingpeacock:
hehe.. memang pantang sangat. perbuatan tu sangat tak bagos utk kesihatan perasaan partner masing-masing. T___T

Nurulhana Bunga Nordin:
boleh.. takde hal. kelas menembak pun nanti aku join. senang cerita. haha..

| A N A K A H M A D | said...

eleh wa dah muak la dating dgn partner lu tu.. cuma skrg je sudah tarak jumpa dgn itu olang? sangat sombonk ye..hahaha

ElyaElmo said...

takde manners betol org tu kan!!!~ :D
sis..belaja kick boxing laaa..ha3

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

| A N A K A H M A D |:
haha.. itu olang manyak bizi woh.

ElyaElmo:
nanti jap.. tunggu la. kick boxing ke, silat jurus kelapan ke.. memang semua nak kena blaja sepenuh jiwa. untuk preparation mase depan ni. hehe..