bila cinta kini tak lagi bermakna..

name die kasyah, kat sini kitorang panggil die budak setan.
budak setan? kenapa panggil die budak setan?


dengar lagu pun dah meremang bulu roma ni..

save the date ye en. pakwe..
saye booking awak pada tigajunduaribusepuluh okeh..
awak wajib teman saye pegi tengok movie ni.

haha.. ni yang nak kena blek kampung
geledah blek almari tokei novel kat umah tu.
nak kena recall blek ah kan..
maklumla.. i dah tua.
kehkehkeh!!

takpe.. takpe.
sementara tunggu movie ni.
kite layan dulu IRON MAN 2..
bubbye!!

update [17 May 2010]: 
Bila cinta kini tak lagi bermakna
Yang kurasa kini hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan manisnya janjimu
Dan kusambut itu dengan segenap hatiku
Walau engkau pergi tinggalkan ku

Hilangnya cintamu menusuk hatiku
Biarku memilih cinta yang fana
Perginya dirimu merobek jantungku
Biarku terjatuh dalam harapan
Hilangnya cintamu menusuk hatiku
Biarkan terjatuh dalam harapan
Dalam harapan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments :

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

wah....mcm best citer nih..

farid kamil n lisa...

sangat sepadan....

ely said...

zaman tengok wayang dah lenyap...
masa nak ngurat...
ajak tengok wayang tengah malam minggu pun dia layan....
hahahahaa....
tokei novel dekat rumah...
macam aku je tu...
hehehehe....

paiz said...

serius citer ni mmg the best~

dafFodiLs (",) said...

aduyai cam best tapi cmne nak tgk nih...huhu

syafawani said...

waaa...i like farid n lisa..Mr.P sila amik perhatian jugak ya:)keh3

helena's said...

best rasanya nih..hehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

rindu n3 baru dari kam00...

adakah citer mengenai cinta? hehehhe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
da banyak kali kan dorang berlakon movie bersama. memang sepadan! hehe.

ely:
haha.. mane tau blek heret husband kali ni tengok wayang kan? ha.. semestinye eh. kite tau samapi umah je. novel ni da ade depan pintu. hihi.

paiz:
can't wait right?! hope movie ni gemapk gak macam novelnya.

dafFodiLs (",):
ajak ah mr darl tengok. kalo die tak nak u ceraikan die. hikhikhik.

syafawani:
ha Mr P, jangan buat2 busy eh time ni. nanti i hasut awek u ni supaya die majuk. kehkehkeh

helena's:
rasenye cam best dan kena sedia tisu siap2 untuk sroootttssrrreeettt. hehe..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
seharusnya sis.. saya blog mengenai kecintaan saya. tapi untuk share personal live or my love story in this blog. macam susah sket kot. hihihi. private!