oh.. maybe he's my heartbeat!

time dolu dolu kan.. 

bile ditanye-eh kau nak pakwe camne eh? 

tros je straightforward cakap.. 
"oh, aku nak pakwe yang bleh bawa aku g honeymoon kat bulan.. tapi kalo lelaki tu bleh bawa aku g bulan skali pun, kalo die renek.. tak nak ah aku. takpe, tak murah rezeki pun tak kesah. rezeki ada kat memane. di mane ade kemahuan di situ ade jalan kan? asal kan die blablablablablablaaaaaa.. [huh description serupe mak nenek btol!!]

itu dulu.. tapi sekarang meh sini tengok. oshinz da bleh bagi specific criteria tau! haha..
 
How tall should he be?
must be taller than me.. 167+5 or 10cm = around 170++ la bukan? 

What hair color should he have? 
b.l.a.c.k..black dan black lagi sekali!! hitam la baru seksi.. kalo colour lain tu maksudnye rambut die sure tak sehat. nanti mesti die sebuk je nak ke saloon jage rambut. hee.. payah kot!

What kind of personality should he have?
he must be a gentleman, crazy but smart and a little bit romantic.. so that i will be crazy in love with him. haha.. okeh tipu! die mesti setia, penyayang dan kental!! lembik lembik mudah nanges ni i tak nak eh.

Older or younger?
same age bleh tak? kalo older nanti macam kena buli je kot. ehehe..

What film actor should he most be like? 
brad pitt kot.. or maybe rain? won bin pun macam okeh gak. haha.. mane dapat kan? aaron aziz pun okeh gak sbb die sgt syg isteri! eh kalo tak dapat pun, takpe takpe.. dapat sipi sket rupe macam syamsul yusof pun da okeh. rupe je eh.. penyayang tu rase-rase nak macam aaron aziz gak kot. hehe..

What singer should he most be like? 
anuar zain?! emm tak pun.. faizal tahir. keh3.. sorry, blur jap ni!! oh.. mungkin die bleh rapping cam geng ahli fiqir tu. haa.. bestbestbest!

Do they need to cook? 
oh.. ini wajib! nanti bile oshinz sakit, takde la die idangkan nasi dengan ikan masin je. sangat melampau okeh. at least, bagi ah sup ayam super sedap ke.. tak pun buatkan cheese cake best cam secret recipe ke.. emm.. time die malas skali pun, die sanggup tolong oshinz bersihkan ikan dan sanggup jadi teman sejati seharian di dapur.. ha.. baru ah sayang leebbbbiiiihhhhhh!

What is his best body part?
his arms and shoulders.. supaya nanti kalo die drive dan oshinz mengantuk, emm time tu bleh ah lena kat bahu die and hopefully, one day die akan sentiasa ade, untuk memeluk oshinz time oshinz ketakutan, kehilangan, kesejukan, kesedihan, kesakitan.. eh, kalo sakit anto spital ah. silap plak!!

What car should he drive? 
prefer motorbike rather than car. so bile traffic jam nanti takde ah rase cam nak meroyan duduk dalam kereta tak sampai-sampai. emm tapi kalo kreta, kreta biase pun okeh, sport car pun bleh.. takde hal punye.

What one thing completely turns you on?
when he said that he will love me forever and ever!! dan mungkin moment yang paling best bile he  wants to propose me to be his wife.. keh3.. berangan lebih tulla minah ni. jerawat naek kat muke baru tau. sebnarnye, bile die ajak tengok wayang. haha.. time ni esemen berlambak pun tak pandang dah!

Who was the guy on your mind when you were doing this survey?
of course la en. pakwe saye. sebab tu sekarang da terror sket nak bagi criteria bagai ni. haha. die la aaron aziz, die la faizal tahir, die la anuar zain, die la rain, die la brad pitt, die la syamsul yusof dan die gak la won bin. haa.. complete siap semua la. only him okeh.

Tag people to do this survey too.
tamao pass kat sesape sebab tag ni pun taken from ielamorry..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments :

Lean said...

Dropping by ere. =)

syafawani said...

weh apekes shamsul yusof pon masuk senarai neh..hek3
pilih another person eh..haha
tp.......
disebabkan u da amik i punya aaron aziz..awal n fahrin i u xleh amik ehh..kah3

tp yg pasti Mr.P memg u xkan amik pon..hmm..









haha

kenwooi said...

sweet =)

Syafiq Kadiran said...

so cute~~~

enyheartsdiamond said...

i plak nk sum1 yg boleh lead i :)

Hazwan said...

saya suka bercinta. suka dgn opening song blog nih..yehaaa

[z@ck] said...

weyh..selalu yg kita nak tu la yg kita tak dapat..seriusly..
huhuhu

Mr.P said...

weyh..gle pny detail
choosy..;p

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Lean:
hi.. dropping slalu eh. buat cam blog sendri k.

syafawani:
eh.. u tak tau ke ade orang ckp en. pakwe tu ade iras syamsul yusof? tapi tang mane tu i tak nampak la plak kan. hamik la awal ngan fahrin u tu. i tak heran. hihi.

kenwooi:
hey.. please leave other words bleh?

Syafiq Kadiran:
haha.. cute la sangat?!!

enyheartsdiamond:
ohhhh itu semestinye. kalo tak bleh lead camne eh nak jadi ketua family nanti?

Hazwan:
hihihi.. ye bleh view title kat player merah tu ha.. saye pun suke bercinta!

[z@ck]:
eh minah.. ni aku describe pasal pakwe aku la beb. ko jangan ah bagi aku cuak.

Mr.P:
yes i am.. memang la kena choosy. kalo tak camne nak kawen nanti. takkan maen tangkap muat je.