daniel zain.. sape tu?

-d.a.n.i.e.l. z.a.i.n-

sape kat sini tahu psl daniel zain sila angkat kening!! hikhikhik.. daniel zain ni bukan sedare anuar zain eh.. hep hep.. jangan pandai-pandai. die adalah seorang photographer yang sangatttt emm.. emm.. sangat pandai mengambil gambar yang cantik dan berseni. kire dalam setiap gambar tu ade jiwa. adddeeee sooouuulll gitu! kalau tak cantik, tak de soul, tak menikam qalbu, tak menusuk jiwa takde la orang sanggup bayar duit ribu riban kat die kan.

untuk pengetahuan anda,
daniel zain ni merupakan orang penting yang capture pics mase wedding day anak lelaki anuar ibrahim.

jom kite view skeetttt..





jika anda mahu kan perkhidmatan daniel zain ini, 
sila pastikan anda ade duit paling minimum adalah sebanyak rm1600.

sape yang tak cukup duit lagi tu..
pasni blek, beli tabung ayam cepat-cepat eh.
check it out guys!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments :

jfook said...

Wow, nice photos he takes though.

ely said...

RM1600 ok lagi di dengar...
heheehe.....

Redbloodsnow said...

wahhh...nice pic ah. syg die bkn org kch..sobsobsob

kembatolo™ said...

ade komisyen tak kalo wat iklan pasal danielzain jugak?haha

blogwalking~~

annfrendly said...

memang cantik gambar yg daniel zain amik nie..
paling suke gambar no 2 & 3..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

saya mau kawennnnnn......(^^,)

enyheartsdiamond said...

lambat lagi nak kawen :D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.woot
.ni yg x sbr nk kawen nehh T______T

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

jfook:
yes.. absolutely beautiful!! undeniable.

ely:
rm1600 cube pakej basic je. ade pakej yang sampai 3-4ribu. hehe.. sila sponsor!

Redbloodsnow:
eyh sis.. import dari KL, baru style. hehe..

kembatolo™:
hihihi..mane ade komisyen. ni review suke-suke je.isi mase lapang.
tq for dropping here eh.

annfrendly:
ha.. pe lg ann? menabung cepat. beli la tabung itik ke angsa ke.. pastu ting!! tiap2 ari. ok?

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
emm.. saye pun saye pun nak!! haha.. gedix oh.

enyheartsdiamond:
yeah.. masih ade mase nak kumpul duit kan? sikit-sikit lame-lame jadi bukit.

intanurulfateha (◡‿◡✿):
ops ops ops.. ape tunggu lagi. cepat2 kawen! haha..

ely said...

sponsor...
tabung ayam takde...
sebab ayam semua dah kena sembelih...
tabung unta boleh kan...
setiap hari aku akan menabung RM1.50sen...agak agak cukup tak?
2012 dapat kumpul berapa ek...
heheheee....

sophisticated bridezilla said...

babe, he's my forever feveret photgrapher. he captures every moment. pic die sangat clean ek? angle pon menarek. hehe (=

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

sophisticated bridezilla:
oshinz pun suke die ni.. tapi suke photographer yang lain gak. adoih.. confuse la gini bile time nak pilih which one yang okeh. help me help me. hehehe

makdara terdiva said...

eh! anuar ibrahim ade anak lelaki ke???

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ade... kite pun tak bajet die ade anak lelaki tau. =)