nape wanita suke pink?

bile da lame tak dapat hang out dengan member lame.. macam-macam perubahan yang dapat dikesan. macam-macam cerita dapat dikumpul. dari gosssssssiiiiiiiippppppppp sampai la hal nikah kawen. cerita nikah kawennye pendek saje tapi bile bab bergossiipp.. alahai, tak cukup dua jam jumpe tros upgrade kepada empat jam. hihihi..

segala macam update timbul pasal nikah kawen. si A yang kepochi tu nak kawen bulan julai ni. dapat jemputan dari si B la. si C plak da nak tunang pas ramadan nanti. eh.. si D yang ala-ala tomboy tu da kawen, pregnant anak pertama beb!! haha.. biase la kan perempuan ni.. crite panas camtu la yang paling hot sensasi bile umur masuk duaplohtiga, duaplohempat & duaplohlima. bile sebut si A, si B, si C dan si D da melangkah one step ahead.. memang akan timbul keterujaan yang melampau.. tak dinafikan ye kawan-kawan.

okeh.. kite tinggalkan segala macam update tu eh. tak penting tak penting tu semua since takde satu kad jemputan dilayangkan. emm.. takpe tak kecik ati pun. malahan, same-same tumpang gembira bile dengar berita camtu. nampaknye, setakat ni takde lagi yang bercita-cita nak jadi andartu. bagos bagos bagos la!

since semua orang semakin hari semakin dewasa, perubahan gaya seiring dengan usia. dulu rock gile beb.. sekarang ayu la plak. macam ade satu kawan oshinz  tu, tiga tahun yang lepas, die ni jenis yang simple je, selalu gak la potong rambut ala-ala boy cut.. sekarang da pandai mekap. paling terror plak tu mencalit lipstick, eyeshadow ngan blusher. pergh.. tabik spring toink toink la kat die. yang paling best tu, dulu.. die minat gile wane biru. sekarang ni plak, pantang tengok benda wane pink.. tros laju je die nak tengok dan nak beli. sampai oshinz pun jadi pelik. curious gak.. nape eh kebanyakan wanita suke warna pink?  

adakah sebab kombinasi warna pink tu cantik?

atau

memang warne pink tu warna wajib minat untuk wanita?

yeay.. suke tengok hand bouquet tu.. carnation eh?

naseb baek her husband looks good in those garments.

p/s: tak tahan bile terlihat lelaki rambut rebonding dengan pengikat rambut bling-bling warne pink.. mesti awek die pakse pakai tu. hahaha.. tak seesssuuwwwaaaiiii kot!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments :

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

pink itu CINTA

hehehehe

| A N A K A H M A D | said...

hari tu citer sal photografer, hari ni citer sal tema kaler. adakah besok becerita pasal mak andam plak??

jeng jeng jeng.. hahahaha

enyheartsdiamond said...

eyh! eny suka merah lah! :D

Fifi Rahmat said...

nah, i am typical a girly girl... but that doesn't mean i suke pink. and as FYI, i sgt sgt sgt sgt sgt Anti-Pink. kalau boleh, i nk wujudkan 1 group anti-pink dan jadik president anti-pink. hahaha.

mmg i sgt x ske warna pink. i love purple... tapi my chenta hati plak, suke sgt sgt sgt sgt dgn pink. so i salu ckp kat dia, you are so gayyyyyy.

Gyena Chobitz said...

yunk..i also luv pink...

idayusof said...

heee... sy pilih pink sbb mmg suka kaler pink. hehehe.

:)

tapi mcm dah sinonim kot perempuan & pink.

annfrendly said...

err.. camni nak minat warna lain pulak la..hihihiikk..
pink nampak sweet & lembut..

eh... mane u jumpa guy yg pakai getah rambot kaler pink & blink2..
hahahaaa.. memang tak sesuai...
mungkin tertukar getah rambot gan adik perempuan dia kot..hihiiiikk..

Fifi Rahmat said...

EH, BTW, I ADE CREATIVE BLOGGER AWARD UTK U.

qaseh said...

warna pink kan nampak lembut jadi sgt sesuai dgn perempuan yg penuh kelembutan

.::WaNiE::. said...

wani pun suke pink

er kenapa eh

err sebab calming kot warna nye

Nurulhana Bunga Nordin said...

lelaki tak patut rebonding!

syafawani said...

hahahaha..i tengok lelaki tuh!!!xtahan ye kengkawan..pink n banyak mcm glitters gitu..haha..hish..burok benau..

sophisticated bridezilla said...

sy pilih pink tapi dusty pink, konon2 nampak sy feminin gile *hehe* tapi nape blog sy ala-ala fuschia? aduih! sy tak suke pink, sy suke white tapi hakikatnye pink utk selese.

Anne Boleyn said...

errr...mmg wanita sngt sinonim dngn pink. ngheee..tp klu kawin nk pki pink,, kena tngok si lelaki gk sesuai ke x pkai pink.

fikah mus said...

pink itu comel.
tapi takde la gila pink macam adik F.
F tadak hal tengok laki pakai pink, as long as dia tak aw..aw..la.
ada yang pakai pink memnag nampak sangat macho.

rathiqah azmira rosli said...

pink sebab nampak girlish kot

kalau lelaki gagah pakai pink nampak sweet

ehehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
yeah.. maknenye sesape yang suke wane pink tu memang bercinta setiap ari la ye sis?

| A N A K A H M A D |:
haha.. mane ade. saje je buat entri pasal tu semua. takde ape-ape perkembangan pun. masih working hard mengumpul duit la cik oi..

enyheartsdiamond:
eh.. same la kite. pink ni tak brape nak layan sangat but still lagi bleh dilayankan.

Fifi Rahmat:
president anti-pink? sounds funny. hehe. kesian nanti orang yang suke pink tu kecik ati.

euw~~ pity on him kena ejek gay.. haha.. setahu oshinz kalo lelaki yang suke wane pink tu so sensitive kot ati die. anyway, i like purple too beb.

idayusof:
mungkin juga sinonim coz sejak kecik da kena pakai baju wane pink. mari kite salahkan kedai buat baju baby sekarang!! haha..

Gyena Chobitz:
emm.. nape tak suke wane lain? so deep in love with pink ye?

annfrendly:
yes.. pink warna yang sangat soft. sesuai la ngan pempuan sebab pempuan kan selalu lembut ati. kan?

emm.. lelaki tu ade kat area UKM, tu yang ternampak die. ishk.. agaknye sblom klua rumah pagi tadi umah die blackout kot. tu yang sampai tertukar getah rambut tu..

Fifi Rahmat:
orait.. thanx beb. i'll collect it later.

qaseh:
ye tepat sekali.. agak-agak kalo pempuan yang tak brape nak lembut tu suke wane ape ye?

.::WaNiE::.:
paling sesuai untuk cat bilik la camtu kan? bile stress ngan keje, blek umah, masuk bilik tros tido. eh ye ke?

Nurulhana Bunga Nordin:
a'ah.. tak macho kot!

syafawani:
naseb baek tak gelak pecah perut kat situ. kalo tak mesti kena belasah ngan awek die kan? haha..

sophisticated bridezilla:
emm.. putih & pink sangat matching kan? naek seri gitu. haha. blog pun bleh ade seri..

Anne Boleyn:
a'ah btul tu. kalo lelaki tu tak sesuai pakai pink tapi kena pakse gak pakai.. alahai.. mesti sangat kesian. mangse keadaan btul!!

fikah mus:
sometimes memang nampak macho gak. tapi paling tak bleh terima bile ade orang yang semua benda pun nak pink. adoi.. macam takde wane lain plak kat dunia ni. hehe.. tak salah layan warne lain gak kan?

rathiqah azmira rosli:
alololo.. sweet takpe. jangan lembik sudahla. nanti makwe yang kena protect pakwe. tak cool la camtu.

ely said...

lelaki kalau pakai apa barang warna pink...
takyah tengok kiri kanan...
memang dah sah sah...
gay...kalau tak gay pun nyah...
huhuhuuuu......

ElyaElmo said...

wanita suke pinkk sebb ianya nmpakkkk jambuuuu!!~ hua3....