MAN 2

proudly present..
-IRON MAN 2-

-IP MAN 2-

kehkehkeh.. proudly present la sangat kan. as usual ye kawan-kawan. aktiviti movie marathon kembali lagi. al-maklum la.. bile cuti semester da start dan masa untuk balek kampung adalah terhad, cara terbaik untuk mengubat hati luka tak dapat blek kampung adalah dengan mengheret kaki sepantas kilat ke cinema terdekat dannnnnnnnnnnnn.. membeli tiket movie secara pukal! howwyyyeeaahh!! dapat plak pakwe yang sanggop nak teman-tido-kat-cinema-pun-bleh.. memang mantap! kehkehkeh..

hey guys~~
ape tunggu lagi tu?
pegi ah cinema cepat..
i guarantee uols tak menyesal beli tiket both movies ni.
believe me!!

p/s: kalaula dapat umah macam tony stark tu..
pergh heaven gilos kot!!
ok tv MUTE sekarang..
best!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments :

jfook said...

I wanna watch IpMan 2

Syafiq Kadiran said...

ironman da tgk...best2...pasni nak tgk ipman lak..wihuwihu~#

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dah lama tak tgk wayang

mummysyafie said...

plan nak bawak kids tengok ironman2 tiz wikend..

MarlissaMusa said...

hihi..orang cakap IP man lagi best dari iron man..yeke?hehe.. :) kak mar tak tgk lagi..hehe

[z@ck] said...

aku tak tengok lagi ironman..
nk kna tgok ni..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

jfook:
yes.. watch it! u never regret!

Syafiq Kadiran:
pegi la tengok. dua-dua pun best. percaya la!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
alololo.. tu ah akak, bf asik maen pingpong je.

mummysyafie:
haaa.. best tapi part yang last tu tutup siap2 mate dorang eh. hehe.

MarlissaMusa said...
cepat la tengok kak. dua2 pun best.

[z@ck] said...
oit.. siap kan esemen dulu. baru bleh g tenogk wayang. hehehe.