spirit

no matter what happen..
big girl don't cry. eh?

kad kahwin yusry dan lisa surihani adalah tersangat-sangat simple.
tidak berlebih-lebih macam artis lain.
sangat jimat!! i loikeeee the concept..
 rasa kad macam ni, semua orang pun mampu untuk design sendiri dan hantar print.
emm.. nak lagi jimat, boleh print sendiri.

tak sabar nak tunggu majlis mereka berdua.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments :

Pelangi said...

entry yg menarik..)
dijemput tuan blog join contest!
hadiah menarik tau.:)
www.pelanginadia.blogspot.com
btw, tuanblog cute..^_^

Mr.Clive said...

apa salahnya kalau a big girl cries? hmm..

Mr.Clive said...

ntah...kenapa tak buat sendiri jer kad kahwin?
nanti kalau aku nak kahwin,print card sendiri,design sendiri,
save cost.. hoho

mysara said...

aah..simple je kan kad diorang...

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

nanti majlis u buat kad simple2 mcm ni dh la..takyah membazir..hihi

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

hamzah ian said...

kad kawen simple nye