hindustan

siapa tahu filem paling latest shah rukh khan, sila kelip mata dua kali!! hihi.

serabai kan? tak suka tengok dia time ni. nampak benor muka penjahat.
masa ni shah rukh khan kat penjara malaysia.
tapi feeling-feeling macam penjara oversea pula.
sebab pakai uniform warna oren.
wah.. kelas u!

smart! time ni dah kat berlin.
don ada misi kat sini dan berjaya melepaskan diri dari penjara malaysia.

oh. kronologi filem ini adalah thailand-malaysia-switzerland-berlin.
masa di thailand, ridzuan hashim ade berlakon jap.
pastu di malaysia, adi putra jadi lawyer don.
adi punya scene ada dalam satuduatiga minit je.
muka adi sangat skema. rambut belah tepi dan bercermin mata.

hrithik roshan.
muncul menggantikan don masa menari dengan roma.
masa tu, don menyamar.
tapi macam tak kena pula, sebab shah rukh khan tu kan pendek. mamat ni kan tinggi.

so far, filem ini berbaloi tengok kat wayang.
lebih berbaloi daripada tengok ombak rindu. kihkihkih.
hanya ada satu lagu yang ada menari-menari dalam filem sepanjang dua jam lebih ini.

haih.. macam tidak percaya saya pergi tengok cerita hindustan di cinema. haha.

eh don, meh sini kasi i pinjam jap money plate yang u ambil dari dzb tu.
i pun nak jadi billionaire juga.

ok bai!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ish hemsem sungguh mamat shah rukh khan neh..
kalau bawak kat mak i kompom dia bg green light buat menantu sebab dia minat..haha..

Mr.Clive said...

Hm,komentari yg bgs.tergerak pulak hati nak tgk movie ni.sebelum ni xnak tgk sebab citer bollywood kan,mcm xberbaloi pulak nak tgk kat wayang.

ni ade nari nari nyanyi nyanyi x kat movie ni?

Syuhada Nasya said...

alahai jadi la adi ckit je dpt msok dlm cta tuh hahaha...

miss shera said...

kite tengok chamak challo kat cinema!!!

[z@ck] said...

SRK tetap hot sepanjang masa!

cik ayuni said...

mamat2 hindustan nih mmg ensem ah..yuni pon minat citer hindustan nih..

Amni said...

SRK ni fav amni tau.. balik2 tengok cerita dia pon tak pe.. baru ni sanggup ni berjaga nak tgk dil to pagal hai kat tv 2.. hahaha.. skang makin macho kan?=p

tapiii.. memang sangat mustahil nak tgk hindustan kat wayang... satu sebab mirul tak de.. dua, sebab mirul kalau ada pun dia tak nak tengok ni cerita hindustan.. sobs..

cha said...

dah lama giler tak tgk hindustan. huhu

Ms.Siti said...

shah rukh khan blakon ape pon best!