satu malam

ini tragedi sebelum puasa. time tu dok lepak-lepak sekeluarga.

kakak: weh, anak sedara abg dah pakai braces.
oshinz: ye ke? gigi die kan okeh ape. mane ade prob. brape inggit?
kakak: seribu lebih kot. die dapat student price time buat tu.
oshinz: takde ah mahal sangat. boleh ah buat pasni. haha.
anak sedara 1: a.ah, betul cik. die baru je pakai aritu.
oshinz: cik pun ingat nak pakai la satu hari nanti. baru la gigi cantik tersusun.
anak sedara 2: buatpe cik nak pakai? nanti mulut cik jadi macam orang jongos. macam ni [ =B ]
anak sedara 1: kahkahkah. nanti buruk la cik.
oshinz: hoit hoit.. mulut takde insuran nampak?! malas cik nak layan korang ni la. otak senget.
anak sedara 1 & 2: *senyum sumbing hihihihi

mulut masing-masing puaka betulla. tak padan tak cukup umur lagi tu. cesss!! dah la kuat menyampuk. [-.-"]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments :

najib said...

xfaham sangat

Bunga Binti Nordin said...

cuba try test..
kot kot betul2 buruk..
muahahha..
lagi puaka mulut aku

elymzz said...

yana n lina...
hahahahahahha......
jom kita gelak kan cik tu ya....
haziq,adik jom join ibu......

fndrocka said...

ada 2 probability....buruk atau comel..hehe.tp aku tgk yg pakai bracelet comel jek

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

to all:
ahaha.. masih belum sampai seru nak pakai braces la. nanti nanti la kot.