hilang nafsu

hari ini tiada update.
tiba-tiba rasa bodoh pula bab nak bina ayat.
otak senak dengan tesis.
takkan nak cerita pasal tesis kat blog.
ohh.. sangat boring la bukan?
 esok saja ya..
saya nak pergi dating dengan tesis ni.
bubbye~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments :

Anis izyan Abd Rahman said...

hihi~
gud luck buat tesis~
chayok3x

FyZa said...

mari kita dating dua..haha

cik helena said...

boleh je cerita pasal tesis tapi sumpah lah tak paahm nt!hahaha

rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

.::WaNiE::. said...

kem salam kat tesis kekekekke

syafawani said...

adakah anda sanggup mengucapkan 'saya sangat sayaaaang tesis saya'? erkkk..:p

Ogy said...

comei je blog ni...mama cr shoutbox takde...so komen kat cini..salam ziarah :)

edaolala said...

haha. u cerita jelaa psal tesis i dga :D huhu

ely mzz said...

saya dapat tugasan dari cik oshin....
insyallah kalau hari ini manyak free...saya akan jalan kan tugasan itu ya...
harap bersabar....
hehheheeee.......

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Anis izyan Abd Rahman:
hehe. thanks. doa kan kite dpt abeskan tesis dengan cepat ye. ehehe. bleh plak i buat permintaan kat sini. cheh..

FyZa:
jom jom!

cik helena:
ehehe. sis rindu kite ke ni? ouucchh. tak sangke okeh. ahaha. ha la confirm tak paham punye. yang penulis tesis pun tak brape nak paham. ini kan plak yang membace. haru betul!

.::WaNiE::.:
ha.. nanti i sampaikan. i tunggu die jawab eh. haha.

syafawani:
blluuweeek. belum sampai seru tu weh. kena pergi bertapa dulu kat gua kot.

Ogy:
ehehe. thanks sis. a.ah.memang takde shoutbox. sudah remove la.

edaolala:
u boleh dengar tapi takut u tak larat nak bace. ehehe. pening muntah ijau nanti.

ely mzz:
ha.. da siap ke belum tugasan tu?