kerling saja

boleh oshinz tahu kenapa wedges mesti kena tinggi-tinggi?
 susah kot nak jumpe wedges yang tinggi satu dua inch.

asal cantik je mesti tinggi empat lima inch.
 asal empat lima inch je mesti tengok tak kelip mata.
[-.-"]
tapi.. hanya sekadar mampu tengok tengok cuci mate je la.

tak puas jengah kat kedai kasut.
dork usha plak online.
haha.. semangat okeh.

meh la tinjau sket hasil pencarian saya:
[wedges satu]

[wedges dua]

[wedges tiga]

 aiiyyaarrrkkk.. cantik kottt!!
tengah cuci mate tadi jumpe satu online shop ni. melambak wedges.
tak percaya?! pencinta wedges sila tekan sini

 takpe la.. mungkin wedges dan saya tiada jodoh.
haha.. ayat tak boleh blah la.
sebelum en. pakwe bagi jelingan maut baik lupekan sajork la yo.
  bai wedges~

p/s: esok ramadhan ke-14. alhamdulillah.. lagi dua minggu je lagi nak raye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments :

| RoziAhmad | said...

tak sakit kaki ke pakai kasut cam tu??

Fifi Rahmat said...

baru neh i nk beli kasut raya 4 inci. mak i x kasi. dia cakap, kompom i akn buang duit je. beli tp x pkai nk buat ape. membazir. tp betul jgk... i ssh nk menapak pakai kasut bertumit tgi. lebih selesa pkai flatie

.::WaNiE::. said...

yeee suka sangat tgk wedges tp sbb tengok height dia tu alahaiiii

pandang and pakai dalam kedai pastu letak balik huhuhuhu

-eddziela bukan nama sebenar- said...

hai lalu sini. i pun suka wedgessssss..suka sangattt ;D

susudalambotol said...

wedges nombor 2 cantik!

ElyaElmo said...

online butik mana ni???he3

wedges dekat charles n keith ade jee yg rendahh dear :D

[z@ck] said...

aku dilarang pakai wedges oleh kawan2 aku..katanya aku sudah cukup tinggi.huhuhuhu

lassiegewdix said...

addict wedges :)
HAHA .
wedges num 2 lawa yunx !

Mrs Zamzuri said...

lama tak ke sini.. hehe..

wedges kalo nak comfy even yg tinggi, pakai yg tapak depan dia pon tinggi jugak. sure comfy!

try brand Charmain nye wedges sgt best utk yg baru nak try pakai wedges tinggi.

elymzz said...

agak agak kalau hamba pakai kasut tu...sama tinggi tak dengan my hubby....huhuhuuuuuu.......

gigitjari said...

aku pencinta wedges hehe ^^

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

| RoziAhmad |:
tak pernah cube. tapi selesa sket kot daripada tumit yang halus tu.

Fifi Rahmat:
tu la kan. kadang2 tu bukan setakat sakit kaki, pinggang pun join skali. u menghilang ke mana fie? blog private ke?

.::WaNiE::.:
kan? nape ntah suke nak tinggi2? memang style camtu kot.

-eddziela bukan nama sebenar-:
ehehe.. kite ni suke tapi tak boleh pakai. T.T

susudalambotol:
simple kan? grab la satu sis..

ElyaElmo:
wahwahwah.. nanti nak gi goda manager CK la.mane tau dapat diskaun 90%.

[z@ck]:
haaa.. memang pun. aku pun nak larang ko pakai. jangan ngades okeh.

lassiegewdix:
haha.. kan? saje tepek pic tu. bukan bleh beli pun.

Mrs Zamzuri:
wah.. thanks for the info ye sis. tapi i tetap tak bleh pakai. i ni da tinggi sis oit. kang en. pakwe jadi pendek lak kalo i pakai wedges. ehehe.

elymzz:
harapan! melainkan yang 6 inci. bleh la kalo 6 inci. larat ke?

gigitjari:
mesti banyak koleksi ni..