tiba masa mereka bergabung

rasenye satu malaysia da tau
Datuk Siti Nurhaliza

+baju je da melatopss!!+

akan bergabung bersama
dua jejaka hot!! 
Faizal Tahir

Aizat
 
kehkehkeh..
[hot kerana lagu mereka hot la.. kan?]

di dalam:

pergh.. harus la gempak habes.
dah ah jejaka hot ni fofular..
bakat pun hebat.
harusla tak melepaskan peluang mao pergi ke Istana Budaya.

siap da view lagi seat mane yang murah..
kemurahan itu yang kite mao ye kawan-kawan.
maklum la.. duit ptptn tak masuk lagi.
tapi bab nak enjoy..
tetap semangat tak pernah pudar.


ha tengok.. semangat gile la kan.
siap da kire-kire bajet.

pastu semangat pecah seperti nangka busuk..
eeww~ eww~ ewwww~
bila terlihat ni kat gua.com:

Tiket konsert pada 12 Februari dijual pada harga RM103, RM153, RM233, RM323 dan RM383, manakala harga tiket pada 13 dan 14 Februari dijual pada harga RM80, RM120, RM180, RM250 dan RM300.-http://www.gua.com.my/

pastu baru tersedar..
mane bleh g tgk mase tarikh tu.
ishk.. spoil btulla!
baru nak feeling best.. best.. dan best!
tros jadi tak best..
dush~ dush~ kat diri sendri sekarang..
*sobbing*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

dafFodiLs (",) said...

hikhik baru je plan mau ikot,skli xjdi sey =P

zella said...

f.t!!!
msti best dgr dier nyanyi... ;)

cik EPAL said...

mahu gempak :D

syafawani said...

ohoho..balik kampong~~ohoho balik kampung~~haha

♥z@z@♥ said...

nape xleh g yunk?balk kg ker?huhu

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

dafFodiLs (",):
ceh kamu tu.. iye iye oh je taw. nyampahs!

zella:
die nyanyi best kan? feeling abes..

cik EPAL:
yeay.. gempak tu yang kite mao cik epal. baru rase tak rugi bile bli tiket tu.

syafawani:
owwhhooo.. balek kampung! i loike!! lagu evergreen tu..

♥z@z@♥:
a'ah la sis.. nak telan limau satu kotak tuh. hehehe