hangin btulla!!



ha.. gitu le rupe kalo da berhhhangggiiiinnn okeh.
da seharian membuat esemen yang satu ni.
nak dua pages je beb..
mesti korang ingat kacang je kan.
"ala.. 2pages ape ade hal?"

ha.. memang la takde hal.
meh ah sini tolong buat.
tolong paham kan camne sejarah yang belit sane sini ni.
pastu tolong paham kan skali explanation yang cam hampeh.
tak membantu langsung ah..

kalo tak silap..
winamp player ni da sepuluh kali kot ulang lagu yang same.
klua masuk bilik pun da banyak kali.
kunun nak cari idea la..
tapi hampehs je yang ade..
buka tutup mozilla firefox pun da dekat duoploh kali.
tapi esemen??!!!
teeeetaaaapppppppp......
nan ado yang siap.
dah la esemen berderet tak agak-agak.

gggrrrrr..
apehal ntah lecturer bagi esemen yang susah2 ni?!
dengki ke hape ntah..
phewww~ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments :

Buaya-Merah said...

salam ziarah..

dijemput menjadi follower sy yer...

http://www.buaya-merah.blogspot.com

♥z@z@♥ said...

same wif me mase study dulu..haihhh pening biler kene wat assignment yg kite x suke..wuuuuu

dafFodiLs (",) said...

huhu chill bebeh..
we're used to feel that kind of feeling longgg time ago hakhak..
saba,jgn stress2 k..p dating dulu tgk dpt idea ke x?bley gitu?hehehek..

liyana said...

blajar kene tabah k..(nasihat utk diri sndr jg sbnr nyer ni..ehehehe)

babe, i dh confuse ngan email yg berkati.. hehehe.. sbb weekend hr tu blek kg.. u email ape ek?? ^_^ sori xalert

[z@ck] said...

woi mak cik..
duk sentap2 sgt nnti berkedut muka..
x cun dah..
rilek2

syafawani said...

hurghh..
i was there waktu lagu ulang2 tu..haha
gedix nye esemen namenye tu..hee
susah gila apa pasainya..
geram wehhh..hik3

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

buaya-merah:
tq singgah sini..

z@z@:
adoiyai.. pening lame-lame leh migrain woh. sabor je tau ni.

daffodils:
eit.. kalo g dating dulu. jawabnye sampai kesudah la tak siap-siap.

liyana:
aloloh.. nanti i email u back!

[z@ck]:
kihkih.. sentap la wey. ko tak mo tolong aku ke ni?

syafawani:
eh.. bukan lecturer tu ke yang gedix nak bagi kat kite esemen pecah otak?

deusXmachina® said...

esaimen tu ape

almaklumlah dah lama meninggalkan alam kampus mengampus ni
erk888

jane said...

huhuhuhu..
pernah jd gak cm perasaan ni time keje brlambak
rs nk bunuh dri

wakakakak

Gayuh Coy said...

mantabs....

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

deusXmachina®:
esaimen tu singkatan bagi "eh.. sangat i menyampah [nak buat keje ni]" hahaha.. ok crap!

jane:
uish.. jangan bunuh diri. bunuh nyamuk je sudeyh.

Gayuh Coy:
kehkehkeh.. memang mantops! tinggal nak meletop jerk ni..