nape nuffnang ads ni?

lately, nuffnang ads seperti merajuk with my blog..
nape eh? curious nih..
otak da puas fikir sorang-sorang..
mane iklan ni? nape tak nak muncul?! 
berat suda seperti batu kah?
weh iklan cepat la ringan seperti sabut..
timbul cepat sebelum i berpaling tadah!!
haha.. siap bagi ugutan bodoh.
frankly, memang oshinz sedikit lampi psl nuffnang nih.
so i need someone expert to explain to me..

dan aktiviti arini adalah...
menggeledah youtube dan terjumpe satu gadis cantik
*eewww~~ cantik lagi skali?*
okeh.. anda bleh shhh~~ sekarang
dan
dengar die nyanyi my favorite songs:

lagu nombor satu:

lagu nombor dua:

lagu nombor tiga:
[yang ni baru jadi kegemaran lah]

blog ini mempersembahkan:
*drum-rollllll.....!!!*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments :

Jijahh @ f.k said...

isk .. memang aaa .. kat sesawang jijah pun sama .. kalo ada pun time 1-2 pagi ... teruk ekk..

♥z@z@♥ said...

same ah..xde jgk..ishhh geram tul nie..

syafawani said...

auwww...sooo suwit..ahaha..i sukerr jugak meh..

smiley said...

rasenye diorg tgh bwt maintenance kot..hehe...sebab ade masa nak buka website nuffnang pun ade error..

regards,
Triplesmiley

cik EPAL said...

dia saje je ahh majok tu :D

Redbloodsnow said...

nasib baik Zie ade. 2 ketui campaign iklan melekat for bulan nih...hiksss :)

dafFodiLs (",) said...

aah nuff ads kt i pun sama,melaha together2 ngn nuff u kot hahaha =p

Eyriqazz said...

dia tak merajuk..dia menduga kesetiaanmu..hik3

MisZ DeAnNa said...

hah ah laa..

btol..lately ni mcm dah kurang je ads kt my blog..

Atan Athen said...

hahaha...cutenye alyssa itu

susudalambotol said...

dah lama tak bukak nuffnang. hehe.

annfrendly said...

cantiklah..
suaranye merdu..

nuff selalu kua malam2 dan pagi buta

Kujie said...

kak jie dah tanya nuffnang, helpdesk pun dh reply

katanya....

Pengiklan mempunyai bajet belanjawan yang terbatas sedangkan penulis blog terlalu ramai, jadi pengiklan akan memilih blog yang bersesuaian dengan bajet belanjawan mereka.

Industri pengiklanan juga mempunyai waktu puncak dan waktu tidak sibuk ( peak and low season) dan tentunya kita sedar dalam tempoh beberapa bulan sebelum akhir tahun ramai blogger dapat ribu riban ernings. Ramai blogger yang mendapat buffered 4-8 kempen sekali gus.

ni copy paste dari entri blog kak jie...